Beşiktaş'ta Sivasspor için sürpriz kadro! Şenol Güneş o ismi ilk kez oynatacak

Süper Lig'in 23. haftasında Demir Grup Sivasspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Teknik adam Şenol Güneş, sakat ve cezalı futbolcuların yokluğunda kadroda flaş bir tercih yaptı. O isim Beşiktaş formasıyla ilk kez Sivasspor maçında sahaya çıkacak. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Sivasspor için sürpriz kadro! Şenol Güneş o ismi ilk kez oynatacak

Süper Lig'de 6 haftalık yenilmezlik serisini sürdürmek isteyen Beşiktaş, bugün Demir Grup Sivasspor'la deplasmanda karşılaşacak. Siyah Beyazlı ekipte teknik direktör Şenol Güneş, sakat ve cezalı futbolcular nedeniyle kadroda sürpriz bir tercih yapmaya hazırlanıyor. İşte son dakika Beşiktaş gelişmeleri...

Süper Lig'de oynadığı son maçta VavaCars Fatih Karagümrük'le deplasmanda oynadığı maçta 1-1 berabere kalan Beşiktaş, 6 haftalık yenilmezlik serisini Sivas'ta da sürdürmenin peşinde.

Ligde 1 maçı eksik olan siyah-beyazlı ekip, 11 galibiyet, 6 beraberlik, 3 mağlubiyet ve 39 puanla sıralamanın 4. basamağında yer alıyor.

VavaCars Fatih Karagümrük maçının ardından gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Gedson Fernandes mücadelede görev yapamayacak.

BEŞİKTAŞ'TA O İSİM İLK KEZ FORMA GİYECEK

Ayrıca, hazırlık süreçleri devam eden Rachid Ghezzal ve Josef de Souza'nın forma giymesi beklenmiyor. Corendon Alanyaspor maçında yaşadığı sakatlığın ardından Karagümrük karşısında oynamayan Salih Uçan'ın durumu ise belirsizliğini koruyor.

Beşiktaş'ta Sivasspor için sürpriz kadro! Şenol Güneş o ismi ilk kez oynatacak - Resim : 1

Öte yandan Beşiktaş'ın hafta içinde kadrosuna kattığı Amir Hadziahmetovic, siyah-beyazlı takımdaki ilk maçına Sivas'ta çıkması bekleniyor.

Beşiktaş'ta Sivasspor karşılaşması öncesinde 2 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor.