Trendyol Süper Lig’in 2.yarısında Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor’u yenerek iyi bir form grafiği yakalayan Beşiktaş, son olarak ligin 35.haftasında sahasında konuk ettiği Adana Demirspor’u 4-1 yenerek 3.lük şansını sürdürmüştü.
Beşiktaş’ta gelecek sezonun kadro yapılanması için transfer çalışmaları sürerken şok bir sakatlık yaşandı.
Teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer’in bu sezon en çok şans verdiği isim sakatlığı nedeniyle sezonu kapattı.
CHAMBERLAIN SEZONU KAPATTI
Bu isim İngiliz orta saha oyuncusu Alex Oxlade-Chamberlain oldu. Ertan Süzgün’ün haberine göre Chamberlain sakatlığı nedeniyle sezonu kapattı. Alex Chamberlain tedavi olmak üzere ülkesi İngiltere’ye gitti.
ADANA DEMİRSPOR MAÇINDA SAKATLANDI
Beşiktaş’ın Adana Demirspor ile oynadığı maçın 11.dakikasında sağ dizinde meydana gelen travma sonucu oyuna devam edemeyen Chamberlain’in MR görüntülemesinde sağ diz iç yan bağında gerilme ve ödem tespit edildiği belirtilmişti.
CHAMBERLAIN'IN BU SEZONKİ PERFORMANSI
Transfermarkt’a göre piyasa değeri 2.2 milyon euro olarak gösterilen 31 yaşındaki Chamberlain, bu sezon oynadığı 20 maçta 1 gol atma başarısı gösterdi.