Beşiktaş’ta transfer çalışmaları başladı! Aboubakar’ın boşluğu onunla dolacak! Rıza Çalımbay 23’lük Fransız forveti istedi!

Aboubakar’ın uzun süreli sakatlığı nedeniyle Beşiktaş’ta transfer çalışmaları başladı. Siyah-beyazlılar, teknik direktör Rıza Çalımbay’ın transfer listesinde olan Fransız forvet Antoine Baroan için Bulgar ekibi Botev Plovdiv ile temasa geçti.

Beşiktaş’ta transfer çalışmaları başladı! Aboubakar’ın boşluğu onunla dolacak! Rıza Çalımbay 23’lük Fransız forveti istedi!

Burak Yılmaz’ın istifası sonrası Beşiktaş’ta teknik direktörlük görevine Rıza Çalımbay getirildi. Çalımbay yönetimindeki siyah-beyazlılar, ilk maçında Başakşehir’i tek golle yenerek moral buldu. Milli arayla birlikte çalışmalarına hız veren Beşiktaş’ta Aboubakar’ın sık sakatlanması nedeniyle transfer çalışmaları da başladı.

Beşiktaş’ta transfer çalışmaları başladı! Aboubakar’ın boşluğu onunla dolacak! Rıza Çalımbay 23’lük Fransız forveti istedi! - Resim : 1

FUTBOLCUNUN DURUMU SORULDU

Bu kapsamda siyah-beyazlılar, Rıza Çalımbay’ın transfer listesinde yer alan Fransız forvet Antoine Baroan için Bulgar ekibi Botev Plovdiv ile temasa geçerek futbolcunun durumunu sordu.

Siyah-beyazlılar transfer için seçimden sonra kararını verecek. Duruma göre temaslar resmen başlayacak.

Beşiktaş’ta transfer çalışmaları başladı! Aboubakar’ın boşluğu onunla dolacak! Rıza Çalımbay 23’lük Fransız forveti istedi! - Resim : 2

SÖZLEŞMESİ SEZON SONUNDA BİTİYOR

Transfermarkt’a göre değeri 1.5 milyon euro olarak gösterilen 23 yaşındaki Fransız forvet, bu sezon takımında çıktığı 10 maçta 8 gol attı, 3 asist yaptı. Genç futbolcu, 1.88 boyu ve güçlü fiziğiyle dikkatleri üzerine çekerken kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.