Beşiktaş’taki yangında hayatını kaybedenlerin ailelerine destek verilecek

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 3 Nisan'da Ankara'da TOBB ile deprem bölgesi için gerçekleştirdikleri "e-Birliktelik Kampanyası"nın tanıtımında, TOBB E-Ticaret Sektör Meclisi ile birlikte Beşiktaş'taki tadilat sırasında çıkan yangında hayatını kaybeden 29 işçinin ailelerine yönelik yardım kampanyası başlattıklarını ifade etti. Kampanya kapsamında 14 milyon 500 bin Türk Lirası birikti.

Beşiktaş’taki yangında hayatını kaybedenlerin ailelerine destek verilecek

Kampanya kapsamında biriken yardımın İstanbul Valiliğine teslim edildiğini bildiren Bolat,  "Valiliğimiz acılı ailelere eşit miktarda bu yardımı hemen dağıtacaktır. 29 emekçimize Cenab-ı Allah'tan gani gani rahmet niyaz ediyorum. Ailelerine sabrı cemil yüce Allah'tan dilerken, topladığımız bu desteğin mağdur ailelerin acılarını bir nebze olsun azaltmaya vesile olmasını temenni ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

"Bu elim olayın aydınlatılmasını, devam eden soruşturma sonucunda sorumluların ortaya çıkarılmasını ve bu tür elim vakaların tekrarlanmamasını temenni ediyorum. Emekçi kardeşlerimizin aileleri için çağrımıza olumlu cevap veren TOBB E-Ticaret Sektör Meclisi üyesi işletmelere ve Başkan Sayın Ozan Acar'a hassaten teşekkürlerimi sunuyorum."

Beşiktaş’taki yangında hayatını kaybedenlerin ailelerine destek verilecek - Resim : 1