Beşiktaş’tan ayrılan Burak Yılmaz’dan bomba sözler: “Keşke gelmeseydim diyorum”

Beşiktaş’taki teknik sorumlu görevinden ayrılan Burak Yılmaz çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yılmaz, Şenol Güneş’in halleri ve üslubunun kendisini şaşırttığını ifade etti. Kamerunlu golcü Aboubakar hakkında çarpıcı bir iddiada bulunan Yılmaz, “Özetle içten içe ‘Keşke gelmeseydim’ diyorum ama, Beşiktaş’tan kaçamazdım” dedi.

Beşiktaş’tan ayrılan Burak Yılmaz’dan bomba sözler: “Keşke gelmeseydim diyorum”

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in istifası sonrası teknik sorumlu olarak takımın başında 6 maça çıkan Burak Yılmaz, 2 galibiyet, 4 yenilgili dönemin ardından görevinden istifa etti. Yılmaz’ın istifası sonrası takımın başına Rıza Çalımbay gelmişti. Yılmaz tüm bu yaşananların ardından çarpıcı ifadeler kullandı.

Beşiktaş’tan ayrılan Burak Yılmaz’dan bomba sözler: “Keşke gelmeseydim diyorum” - Resim : 1

"FUTBOLCULARDA İNNANILMAZ BİR VURDUMDUYMAZLIK DİKKAT ÇEKİYORDU"

Atilla Gökçe’nin haberine göre Burak takımın durumuna ilişkin, “Futbolcularda inanılmaz bir vurdumduymazlık dikkati çekiyordu. Ülkesinden misafiri gelmiş yabancı oyuncumuz, o gün idmana çıkmayıp kafeteryada oturabiliyordu. İsteksiz, gönülsüz çalışanlar da vardı” dedi.

"ABOUBAKAR, 4 AY SONRAKİ ALACAĞININ ÖDENMESİ İÇİN ISRAR EDİYORMUŞ"

Ağrılarını gerekçe göstererek oynamayan Kamerunlu golcü Aboubakar hakkında ise Yılmaz, “Araştırınca öğrendim ki bizim Kamerunlu golcümüz, 4 ay sonraki alacağının ödenmesi için ısrar ediyormuş. Ödeme yapılmayınca ağrılarının da devam ettiğini söylediler. Ama hayır, bilimi araya koyarak dedikodu yapmak istemiyorum. Takdirini Beşiktaşlı yöneticilere bırakıyorum...” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’tan ayrılan Burak Yılmaz’dan bomba sözler: “Keşke gelmeseydim diyorum” - Resim : 2

"ANINDA TEPKİ KOYMAM HATA OLABİLİR"

Antalyaspor maçının devre arasında Tayfur Bingöl ile Eric Bailly arasında yaşananlar için ise, “Anında tepki koymam hata olabilir. Ertesi gün de sorun giderildi. Barış sağlandı. Ama ben o günkü davranışımdan pişmanlık duymuyorum” diye konuştu.

Beşiktaş’tan ayrılan Burak Yılmaz’dan bomba sözler: “Keşke gelmeseydim diyorum” - Resim : 3

"GÜCÜME GİDEN ŞEYLER VAR"

Yılmaz şunları söyledi:

“Beşiktaş takımında beklemediğim tablolarla karşılaştım. Şenol Hocamızın gergin ve asabi halleri, oyuncularla ve bizimle konuşurken seçtiği üslup beni çok şaşırttı. Bu deneyleri de dağarcığımda saklayacağım. Ancak gücüme giden şeyler de var: Sayın Başkan’la konuşurken sıra para hesabına gelince Beşiktaş’la böyle bir alışverişe girmeyeceğimi söyledim. Ama Hırvat yardımcılarım için hak ettikleri ödemenin yapılmasını rica ettim. Buradan onlara da teşekkür ediyorum. Özetle içten içe ‘Keşke gelmeseydim’ diyorum ama, Beşiktaş’tan kaçamazdım."

Beşiktaş’tan ayrılan Burak Yılmaz’dan bomba sözler: “Keşke gelmeseydim diyorum” - Resim : 4

RIZA ÇALIMBAY'IN GÖREVE GELİŞİ

Rıza Çalımbay’ın göreve gelişi hakkında ise Yılmaz, “Ben Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile konuşmayı tamamlayıp kulüpten ayrılırken, 5 dakika içinde Rıza Hoca’nın geldiğini öğrendim. Böyle tablolara da alışmak lazımmış, ben bilemedim” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’tan ayrılan Burak Yılmaz’dan bomba sözler: “Keşke gelmeseydim diyorum” - Resim : 5

"HAMİT ALTINTOP İLE GÖRÜŞECEĞİM"

Yılmaz, TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop ile görüşeceğini belirterek, “Şu anda A antrenörlük lisansım var. Önümüzdeki yıl da UEFA Pro Lisans’ı alacağım. Şimdi dinleniyor ve futbolun teorik yönlerini okuyarak bazı analizler yapıyorum. Yalnız olmadığımı bana hissettiren biri de var. TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop aradı. Görüşeceğiz” şeklinde konuştu.