Beşiktaş'tan Galatasaraylıları kızdıracak hamle! Yılın transfer çalımına hazır olun! Cimbom’un eski yıldızı için ilk nabız yoklandı!

Beşiktaş'tan Galatasaraylıları kızdıracak bir hamle geldi. Süper Lig'de transferin ağır hareket eden takımları arasında yer alan Beşiktaş, Galatasaraylı taraftarların gözbebeği Milot Rashica’yı transfer etmek için nabız yokladı. Şu anda Galatasaray da Rashica’yı yeniden takıma katmak amacıyla çalışmaya devam ediyor.

Beşiktaş'tan Galatasaraylıları kızdıracak hamle! Yılın transfer çalımına hazır olun! Cimbom’un eski yıldızı için ilk nabız yoklandı!

Transferde atağa kalkan Beşiktaş, Alex Oxlade- Chamberlain’i İstanbul’a getirmişti. Futbolcunun sağlık kontrolünden sorunsuz geçerse Beşiktaş, yıldız orta saha ile 2+1 yıllık imzayı atacak. Bunun yanı sıra Manchester United’dan Eric Bailly ile de anlaşmaya varan siyah beyazlılar, sürpriz bir transfer adımı attı.

Beşiktaş'tan Galatasaraylıları kızdıracak hamle! Yılın transfer çalımına hazır olun! Cimbom’un eski yıldızı için ilk nabız yoklandı! - Resim : 1

NABIZ YOKLANDI

Burhan Can Terzi’nin haberine göre Beşiktaş, geçen sezon Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen  ve bonservisi İngiliz ekibi Norwich City’de bulunan Milot Rashica için nabız yokladı.

Beşiktaş'tan Galatasaraylıları kızdıracak hamle! Yılın transfer çalımına hazır olun! Cimbom’un eski yıldızı için ilk nabız yoklandı! - Resim : 2

FUTBOLCU GALATASARAY'I İSTİYOR

Futbolcunun Galatasaray’a transfer olmak istediği bilinirken transferin nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu.

Transfermarkt’a göre değeri 8.5 milyon euro olarak gösterilen 27 yaşındaki Kosovalı futbolcu, geçen sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 30 maçta 6 gol attı, 7 asist yaptı.