Beşiktaş'tan Süper Lig'i sallayacak transfer! Dünya yıldızını resmen istediler! Yılın transferi geliyor

Transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, Aston Villa forması giyen Philippe Coutinho’yu transfer etmek için kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor. Siyah beyazlılar futbolcuyu kiralamak için maaşının 2.5 milyon eurosunu karşılama teklifinde bulunurken İngiliz ekibi ise 4.5 milyon eurosunun karşılanmasını istedi.

Beşiktaş'tan Süper Lig'i sallayacak transfer! Dünya yıldızını resmen istediler! Yılın transferi geliyor

Transfer döneminde Fenerbahçe ve Galatasaray’ın gerisinde kalan Beşiktaş, şimdiye kadar Emrecan Bulut, Daniel Amartey ve Jean Onana’yı transfer etti. Siyah beyazlılar, bu transferlerin yanı sıra yıldız bir ismi kadrosuna katmak için harekete geçti.

Beşiktaş'tan Süper Lig'i sallayacak transfer! Dünya yıldızını resmen istediler! Yılın transferi geliyor - Resim : 1

TEKLİF YAPILDI

Şafak Malatya’nın haberine göre Beşiktaş, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa’da forma giyen Brezilyalı futbolcu Philippe Coutinho’yu kiralamak için kulübüyle görüştü. Beşiktaş, futbolcunun maaşının 2.5 milyon eurosunu ödeyebileceğini İngiliz ekibine iletti.

İngilizler ise futbolcunun maaşının 4.5 milyon eurosunun karşılanmasını istedi. İki takım arasındaki görüşmelerin sürdüğü kaydedildi.

Beşiktaş'tan Süper Lig'i sallayacak transfer! Dünya yıldızını resmen istediler! Yılın transferi geliyor - Resim : 2

COUTINHO DEV TAKIMLARIN FORMASINI GİYDİ

Transfermarkt’a göre değeri 10 milyon euro olarak gösterilen 31 yaşındaki Coutinho, geçen sezon çıktığı 22 maçta 1 gol attı.

Beşiktaş'tan Süper Lig'i sallayacak transfer! Dünya yıldızını resmen istediler! Yılın transferi geliyor - Resim : 3

Kariyerinde Espanyol, Clube de Regatas Vasco da Gama, Bayern Münih, Aston Villa, Inter, Barcelona ve Liverpool formaları giyen Coutinho, piyasa değeri olarak 150 milyon euroyu gördü.

Yıldız futbolcu kariyerinde çıktığı 468 maçta 107 gol attı, 79 asist yaptı.