Beşiktaş’tan sürpriz transfer! Anlaşma sağlandı! Yaşayan efsane geri dönüyor

Beşiktaş, son olarak Adana Demirspor forması giyen Gökhan İnler’i transfer etti. Yıldız futbolcu ile 1 yıllık sözleşme imzalanacak. Transferi hakkında konuşan Gökhan İnler, "Futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istiyorum. Sezon sonunda jübile yapmayı planlıyoruz" dedi.

Beşiktaş’tan sürpriz transfer! Anlaşma sağlandı! Yaşayan efsane geri dönüyor

Milot Rashica, Bakhtiyor Zaynutdinov, Jean Onana, Arthur Masuaku, Tayfur Bingöl, Emrecan Bulut, Daniel Amartey, Alex- Oxlade Chamberlain, Ante Rebic ve Eric Bailly’yi kadrosuna transfer eden Beşiktaş, sürpriz bir hamleye imza attı.

Beşiktaş’tan sürpriz transfer! Anlaşma sağlandı! Yaşayan efsane geri dönüyor - Resim : 1

BİR YILLIK ANLAŞMA SAĞLANDI

Sercan Dikme’nin haberine göre Beşiktaş, Gökhan İnler’i transfer etti. Boşta olan futbolcuyla 1 yıllık sözleşme imzalanacak. Futbolcunun Beşiktaş’ta teknik ekibin içinde olacağı konuşulurken futbolcu olarak kadroya dahil edilmesi ise şaşırttı.

"DÖNECEĞİM İÇİN MUTLUYUM"

Transferi hakkında DHA'ya konuşan Gökhan İnler, "Beşiktaş'a yeniden döneceğim için çok mutluyum. Futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istiyorum. Sezon sonunda jübile yapmayı planlıyoruz. Bu maç Napoli ile olacak inşallah. Bu sezon futbolcu, önümüzdeki sezon ise sportif direktör olarak planlıyoruz" dedi.

Beşiktaş’tan sürpriz transfer! Anlaşma sağlandı! Yaşayan efsane geri dönüyor - Resim : 2

GÖKHAN İNLER’İN KARİYERİ

2016-2017 sezonunda Beşiktaş forması giyen Gökhan İnler, çıktığı 30 maçta 2 asist yaptı. Siyah-beyazlı takımda Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. Son olarak Adana Demirspor forması giyen Gökhan İnler, bir takımla anlaşma sağlamamıştı.

39 yaşındaki Gökhan İnler kariyerinde Leicester City, FC Aarau, Beşiktaş JK, FC Zürich, İstanbul Başakşehir FK, Adana Demirspor, Udinese ve Napoli formaları giydi.