Beşiktaş’tan transfer atağı! Şenol Güneş onay verdi: Bir isim gidiyor, yeni golcü geliyor

Beşiktaş’ta Jackson Muleka’nın ayrılma ihtimali bulunurken bu ismin yerine Cremonese’de forma giyen David Okereke’nin transfer edilmesi için çalışmalar başladı. Siyah beyazlılar, futbolcu için 4 milyon euro satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı.

Beşiktaş’tan transfer atağı! Şenol Güneş onay verdi: Bir isim gidiyor, yeni golcü geliyor

Transferde diğer rakiplerine kıyasla sakin bir dönem geçiren Beşiktaş, nokta atışı isimleri kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Sabah’ın haberine göre siyah beyazlılarda performansıyla hayal kırıklığı yaratan Jackson Muleka’ya Suudi Arabistan, Mısır, Rusya ve Katar'dan teklifler geldi. Yönetim yıldız futbolcunun gidişini yakın görürken transfer çalışmaları da başladı.

Beşiktaş’tan transfer atağı! Şenol Güneş onay verdi: Bir isim gidiyor, yeni golcü geliyor - Resim : 1

TEKLİF YAPILDI

Bu kapsamda siyah beyazlılar, İtalyan ekibi Cremonese’de forma giyen David Okereke’yi transfer etmek için kulübüne 4 milyon euro satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı.

ŞENOL GÜNEŞ ONAY VERDİ

İki ekip arasında pazarlıklar başlarken Teknik Direktör Şenol Güneş’in de alınmasına onay verdiği yıldız futbolcu için tüm şartlar zorlanacak.

Beşiktaş’tan transfer atağı! Şenol Güneş onay verdi: Bir isim gidiyor, yeni golcü geliyor - Resim : 2

ALT LİGDE OYNAMAK İSTEMİYOR

Geçtiğimiz sezon Serie A'da forma giyen ancak takımının küme düşmesine engel olamayan Nijeryalı forvet, bir alt ligde mücadele etmek istemiyor. Bunu kulübüne de bildiren Okereke, Beşiktaş'tan gelen teklifi kabul edeceğini kaydetti.

Beşiktaş’tan transfer atağı! Şenol Güneş onay verdi: Bir isim gidiyor, yeni golcü geliyor - Resim : 3

YENİ TEKLİF YAPILABİLİR

Siyah-beyazlılar, Cremonese’nin kiralama seçeneğini reddetmesi durumunda futbolcuyu direkt bonservisiyle kadrosuna katmak için teklif yapacak.

Transfermarkt’a göre bonservis değeri 4 milyon euro olarak gösterilen 25 yaşındaki futbolcu geçen sezon çıktığı 38 maçta 9 gol attı, 3 asist yaptı.