Best Model of Turkey ile Best Model of the World Kurucu Başkanı Erkan Özerman kimdir, kaç yaşında, nereli?

Best Model of Turkey ile ilgili ortaya son atılan iddianın ardından gözler Erkan Özerman' çevrildi. Birçok kişi Erkan Özerman'ı araştırmaya başladı. Peki, Best Model of Turkey ile Best Model of the World Kurucu Başkanı Erkan Özerman kimdir, kaç yaşında, nereli?

Best Model of Turkey ile Best Model of the World Kurucu Başkanı Erkan Özerman kimdir, kaç yaşında, nereli?

2. Sayfa programına konuk olan Best model "Best Smile" güzeli Elmas Yılmaz dikkat çeken bir iddiada bulunmuştu. Elmas Yılmaz programda yaptığı açıklamada, "Best Model'da dereceye girecekler önceden belliydi, onlara ayrı otel odası tutuldu. Dereceye gireceği belli olanlar Erkan Özerman'a masaj yapmaya çağırıldı" dedi. Bunun üzerine ünlü organizatör Erkan Özerman'ın hayatı detaylı araştırılmaya başlandı. Best Model of Turkey ile Best Model of the World Kurucu Başkanı Erkan Özerman kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte biyografisi...

Best Model of Turkey ile Best Model of the World Kurucu Başkanı Erkan Özerman kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 1

Erkan Özerman kimdir, kaç yaşında, nereli?

Erkan Özerman, Türk prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeridir. 4 Kasım 1938 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Lise eğitimini Galatasaray Lisesi'nde, lisans eğitimini ise Université Paris VIII Sosyoloji Fakültesi, Paris Siyasal Okulu'nda tamamladı.

Best Model of Turkey ile Best Model of the World Kurucu Başkanı Erkan Özerman kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 2

Çeşitli gazetelerde sinema ve tiyatro eleştirmenliği ile magazin yazarlığı yapan Erkan Özerman bir dönem de Ankara Radyosu'nda eğlence programları direktörlüğü görevlerini üstlendi.

1976 1. Uluslararası İstanbul Pop Müzik Festivali'ni başkanlığını üstelenen Erkan Özerman aynı zamanda, 1979 Fransız - Türk Dostluk Derneği Başkanı, 1989 Best Model of Turkey ile Best Model of the World Kurucu Başkanı ve 2001 Sportif Salon Dansları Derneği Kurucu Başkanlığını yapıyor.