Bestemsu Özdemir'den kafa karıştıran açıklama! Burak Deniz ile aşk mı yaşıyor?

Oyuncu Bestemsu Özdemir ile meslektaşı Burak Deniz, geçtiğimiz aylarda bir partide görüntülenmiş, ikinin yakın tavırları nedeniyle aralarında aşk olduğu söylentilerine yol açmıştı. Bodrum'da bir markanın davetine katılan oyuncu ikili, gece boyunca dans etmişlerdi. Burak Deniz ise, bu iddiayı yalanlamıştı. Özdemir'den ise kafaları karıştıracak bir cevap geldi, 'Var da demem, yok da demem'

Bestemsu Özdemir'den kafa karıştıran açıklama! Burak Deniz ile aşk mı yaşıyor?

Bir süre önce, Serkan Mehmet Durdu ile nikah masasına oturması beklenirken yollarını ayırma kararı alan ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir'in, Burak Deniz ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Burak Deniz bu söylentileri yalanlarken, geçtiğimiz gün Asuman Dabak ile birlikte Cihangir'de görüntülenen Bestemsu Özdemir kafa karıştıran bir açıklama yaptı.

Bestemsu Özdemir'den kafa karıştıran açıklama! Burak Deniz ile aşk mı yaşıyor? - Resim : 1

Oyuncu Bestemsu Özdemir ile meslektaşı Burak Deniz, geçtiğimiz aylarda bir partide görüntülenmiş, ikinin yakın tavırları kafaları karıştırmıştı. Bodrum Türkbükü’nde bir markanın davetine katılan oyuncu ikili, gece boyunca birbirinden ayrılmamış, samimi görüntüler vermişti.

Bestemsu Özdemir'den kafa karıştıran açıklama! Burak Deniz ile aşk mı yaşıyor? - Resim : 2 

Saatlerce dans eden Burak Deniz ile Bestemsu Özdemir, organizasyonun en çok konuşulan isimlerinden olmuştu. İkili arasında davette başlayan yakınlaşma birlikteliğe dönüştüğü öne sürülmüştü.

Deniz'in, Özdemir’in araba çarpması sonucu bacağını kaybeden ve barınaktan sahiplendiği köpeği Mia ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşması ise bu iddiaları güçlendirmişti. Bu durum iki ünlü oyuncunun hayranlarının gözünden kaçmamış, yorum üstüne yorum gelmişti. Takipçileri oyuncu çifti çok yakıştırmıştı.

''HAYATIMDA MAJÖR BİR DEĞİŞİKLİK OLURSA HABERİNİZ OLUR''

Geçtiğimiz günlerde bir davette görüntülenen Burak Deniz, aşk iddialarıyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı: Gerçekten hayatımda majör bir değişiklik olursa ilk sizin haberiniz olur. Birçok arkadaşımla birçok davetlerde zaman geçiyoruz. Bestemsu ile de zaman geçirdik.

 Bestemsu Özdemir'den kafa karıştıran açıklama! Burak Deniz ile aşk mı yaşıyor? - Resim : 3

Bestemsu Özdemir, tüm bunların ardından önceki akşam yakın arkadaşı Asuman Dabak ile Cihangir'de yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. Oldukça keyifli görülen ikili, çıkışta basın mensupları ile bir araya gelmeyi de ihmal etmedi. Keyifli geçen geceyi anlatan yakın arkadaşlardan Dabak, aynı projede yer almadıklarını ama işlerinin iyi gittiğini dile getirirken, “Umarım nazar değmez, ben nazara inanıyorum; hem de rakamlara” diye konuştu.

Bestemsu Özdemir'den kafa karıştıran açıklama! Burak Deniz ile aşk mı yaşıyor? - Resim : 4

''VAR DA DEMEM, YOK DA DEMEM''

Burak Deniz ile ilgili soruları geçiştiren Bestemsu Özdemir ise muhabirlerin "Aşk hayatınızı gizliyor musunuz?" sorusu üzerine şu cevabı verdi:

Gizliyorum ve de özel hayatım ile ilgili konuşmuyorum. Nazar değmesinden korkuyorum. Var da demem, yok da demem.