Beyaz Saray'da kokain krizi! ABD Gizli Servisi'nden açıklama geldi

Beyaz Saray'da bulunan kokain ile ilgili açıklama yapan ABD Gizli Servisi, kokainin nereden geldiğine yönelik ipucuna rastlanmadığını bildirdi.

Beyaz Saray'da kokain krizi! ABD Gizli Servisi'nden açıklama geldi

Beyaz Saray’da 2 Temmuz’da tespit edilen kokain ile ilgili soruşturma tamamlandı. ABD Gizli Servisi tarafından yapılan açıklamada, FBI’da yapılan suç laboratuvarında incelemelere rağmen parmak izi veya DNA bulunamadığı ,bölgenin güvenlik kamerası görüntülerinde bir şüphelinin teşhis edilemediği ve kokainin binaya kimin getirdiğine yönelik bir ipucuna rastlanmadığı ifade edildi.
Beyaz Saray'da kokain krizi! ABD Gizli Servisi'nden açıklama geldi - Resim : 1
Açıklamada soruşturmanın tamamlandığı belirtilerek, “Fiziksel kanıt olmadan, soruşturma, kokainin keşfedildiği girişten geçen yüzlerce kişi arasından bir kişiyi seçemeyecektir“ denildi.
Beyaz Saray’ın Batı kanadı girişinde bir torbanın içinde 2 Temmuz’da şüpheli bir madde bulunmuş, bu maddenin kokain olduğuna yönelik iddialar ortaya atılmıştı. Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean- Pierre geçtiğimiz Pazar günü yaptığı açıklamada, Beyaz Saray’da kokainin bulunduğunu doğrulayarak, "Kokainin bulunduğu yer, birçok Batı Kanadı ziyaretçisinin geldiği ve yoğun bir şekilde ziyaret edilen bir alan" demişti.