Seren Serengil: Bekaretimi anneme inat olsun verdim

Söylemezsem Olmaz programının sunucusu olan Seren Serengil'in, bekaret itirafı gündeme bomba gibi düştü. Seren Serengil'in yıllar önce verdiği bir röportaj yeniden olay oldu. Serengil, "Bekaretimi anneme inat olsun verdim' demişti.

Seren Serengil: Bekaretimi anneme inat olsun verdim

Ünlü magazin sunucusu Seren Serengil'in yıllar önce Yüksel Şengül'e verdiği röportajı sosyal medyada olay oldu. 

Seren Serengil, röportajını yayınlayan "Dobra Dobra" gazete köşesinde cinselliğe dair samimi açıklamalarda bulunmuştu. Serengil'in 1995 yılına ait röportajı Şokopop isimli magazin sayfası tarafından yeniden gündeme taşındı. İtirafı ise şaşırttı. Bu röportaja instagramda yorum yağdı.

'Anneme inat olsun diye bekaretimi verdim'

Ünlü sunucu kendisine yöneltilen "Bakire misin?" sorusuna, "Sahneye çıkmadan önce seks yapıyor: "Hayır, bakire değilim… Yıllar önce bekaretimi kaybettim… İsmini veremem çok ayıp olur. Ünlü birisi, çevresinde de bir yığın kadınlar vardır. Annem iki yıl sonra duydu 'İyi halt ettin değil mi! Yakışıyor mu sana?' dedi, kızdı. Oysa annem de biliyor ki, Türkiye'de pek çok ünlü hanım, sahneye çıkmadan önce seks yapmaya başlıyor" demişti.

 "İlk cinselliğim isyandı" 

"Bende bu gecikti bile. Ama annem beni hiçbir zaman büyümüş olarak görmedi. Ve bu yüzden de cinselliği de seksi de annemle konuşamadım. Zaten beni büyümemiş gördüğü için ona bir isyandı ilk cinselliği yaşamam." 

Seren Serengil: Bekaretimi anneme inat olsun verdim - Resim : 2

Seren Serengil'in 25 sene önceki seks itirafına ünlü oyuncu Akasya Asıltürkmen yorum yaptı.

Akasya Asıltürkmen: Sıkıcı

Yorum yapanlardan biri ise Akasya Asıltürkmen oldu. Türkmen, "Ben o Seren'i geri istiyorum yaa, bu çok ne bileyim... sıkıcı" yorumuyla dikkat çekti.