Kızılcık Şerbeti" dizisinde canlandırdığı "Abdullah Ünal" karakteriyle adından söz ettiren usta oyuncu Settar Tanrıöğen bazı şikayetlerle hastaneye kaldırılmış, beynindeki bir damarda kanama başladığı tespit edilince acil ameliyata alınmıştı.
Sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılan Settar Tanrıöğen'in yerine Abdullah karakterini canlandırmak için Ahmet Mümtaz Taylan, Kızılcık Şerbeti'ne dahil olmuştu.
Geçirdiği beyin kanaması rahatsızlığı sonrası büyük bir yaşam mücadelesi verip sağlığına kavuşan ve bu süreç sonrası, 'Kızılcık Şerbeti' dizisinden ayrılmak zorunda kalan Settar Tanrıöğen, "Aslı Şafak’la İşin Aslı" programına konuk oldu.
"ÖLÜMÜN KIYISINDAN DÖNDÜM"
Settar Tanrıöğen, "Ölümün kıyısından döndüm. Beyin kanamasından tam çıkan hemen hemen yoktur. İyiyim çok şükür az bir zaman kaldı. Çalıştım bu arada 8 bölüm 'Kızıl Goncalar’da rol aldım. Hiç de fena gitmedi. Beyin kanamasını, 'Bu da geldi geçti çok şükür' diyerek atlattım" dedi.
"BAŞLARDA HATIRLAMIYORDUM"
Settar Tanrıöğen, sözlerine şöyle devam etti; "Hastalığın başlarında hatırlamıyordum. Şimdi daha işe yarar durumdayım. Eee bir yerde resetlenmiş oldum ben şimdi iyi oldu bence."
"PARA BİTMEK ÜZERE"
Settar Tanrıöğen, ekonomik durumuyla ilgili olarak ise şunları söyledi; "Para bitmek üzere. Eylüle kadar ya da yılbaşına kadar bir dizi gelir. O zamana kadar idare ederiz."