Beyoğlu'nda korkutan yangın! 4 katlı binanın çatı katında çıkan yangın can aldı

İstanbul Beyoğlu'nda 4 katlı bir binada çıkan yangın yürekleri ağza getirdi. Nedeni henüz tespit edilemeyen yangında bir kişi hayatını kaybetti.

Beyoğlu'nda korkutan yangın! 4 katlı binanın çatı katında çıkan yangın can aldı

Beyoğlu'nda 4 katlı bir binada çıkan yangın yürekleri ağza getirdi. Nedeni henüz tespit edilemeyen yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, tek başına yaşayan bir vatandaş hayatını kaybetti.

YANGINDA BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yangın, saat 22.30 sıralarında Kalyoncu Kulluğu Mahallesi, Kömürcü Zeynel Sokak'ta bulunan 4 katlı binanın çatı katında çıktı. Binanın çatı katında belirlenemeyen bir nedenle başlayan alevler kısa sürede büyürken, bitişikteki binanın da çatısına sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yangın itfaiyenin çalışmasının ardından kontrol altına alınarak söndürüldü. Ekiplerin ilerleyen dakikalarda yaptığı kontrolde, çatı katında tek başına yaşayan Adem Bayrak'ın(68) cansız bedenine ulaşıldı. Adem Bayrak'ın cansız bedeni, polisin incelemelerinden sonra Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

 

Beyoğlu'nda korkutan yangın! 4 katlı binanın çatı katında çıkan yangın can aldı - Resim : 1