Beyonce hayranlarının karşısına sinemada çıkmaya hazırlanıyor

Beyonce'un yedi yıl aradan sonra ilk kez tek başına çıktığı turne olma özelliği taşıyan "Rönesans" beyazperdeye geliyor. ABD basının filmin 1 Aralık'ta vizyona girebileceğini belirtiyor.

Beyonce hayranlarının karşısına sinemada çıkmaya hazırlanıyor

Beyonce'nin büyük ses getiren "Rönesans" (Renaissance) adlı dünya turnesi, sinema filmi olarak beyazperdede seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Film, 42 yaşındaki Amerikalı yıldızın dünya turnesinden görüntüler ve turnenin oluşturulma aşamasına ilişki belgesel tarzı bir anlatım içeriyor.

Amerikan basını "Beyonce: Renaissance World Tour" adlı filmin gösterim tarihinin kesin olmamakla birlikte 1 Aralık olabileceğini belirtti.

Rönesans, "Kraliçe" lakaplı pop yıldızı Beyonce'nin, yedi yıl aradan sonra ilk kez tek başına çıktığı turne olma özelliğini taşıyor.

Beyonce, “Lemonade” albümünün yayınlanmasının ardından 2016'da Formation turnesine çıkmasından bu yana tek başına turne yapmamıştı. 2018'de Coachella Festivali'nde sahne alan Beyonce, eşi Jay-Z ile ortak olarak "On the Run II" adlı turneye çıkmıştı.

"Rönesans" (Renaissance) adlı dünya turnesi mayıs ayında başladı. 10 Mayıs'ta Stockholm'de başlayan turne, 27 Eylül'de New Orleans'ta sona erdi. (NTV)