Bıden kendisine sorulan İsrail sorusunu böyle geçiştirdi!

ABD Başkanı Joe Biden, Gazze Şeridi'ne saldırıların yoğunlaştığı bir dönemde İsrail'e gitti. Biden, ayrıca İsrail savaş kabinesinin gerçekleştirdiği toplantıya da katıldı. İsrail ordusuna askeri yardımı artıracaklarının sözünü veren Biden, kendisine yöneltilen bir soruyu ise geçiştirdi.

İsrail, Filistin'e karşı başlattığı bombardımanların ardından geçtiğimiz günlerde de sivillerin bulunduğu bir hastaneye hava saldırısı düzenlemişti. Saldırıda çok sayıda sivil, hayatını kaybetmişti. 

SALDIRILARIN YOĞUN OLDUĞU ZAMANDA İSRAİL'E GİTTİ

ABD Başkanı Joe Biden, Gazze Şeridi'ne saldırıların yoğunlaştığı bir dönemde İsrail'e gitti. Tel Aviv yönetimine açık desteğini ileten Biden, Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ve Başbakan Binyamin Netanyahu ile görüşmeler gerçekleştirdi.

O SORUYU GEÇİŞTİRDİ

Biden ayrıca İsrail savaş kabinesinin gerçekleştirdiği toplantıya da katıldı. İsrail ordusuna askeri yardımı artıracaklarının sözünü veren Biden, kendisine yöneltilen bir soruyu ise geçiştirdi.

"SİZİNLE KONUŞMAK GÜZELDİ"

Gazetecilerden biri "İsrail'in savaş kuralları içinde hareket ettiğini düşünüyor musunuz?" diye sordu.

Biden, "Sizinle konuşmak güzeldi." diyerek yanıt vermekten kaçındı. ABD Başkanı, hemen sonrasında gazetecilerle konuştuğu alanı terk etti.