Biden'dan yeni gaf! Tüm salon kahkahaya boğuldu

ABD Başkanı Joe Biden'dan bie yeni gaf daha geldi. Göreve geldiği günden bu yana birçok kez gaf yapan ve gündemden güşmeyen Biden'ın son konuşmasında yaptığı gaflarına bir yenisini daha ekledi. Biden bu kez gittiği Kanada’da yaptığı gafla salonda bulunanları kendine güldürdü

Biden'dan yeni gaf! Tüm salon kahkahaya boğuldu

ABD Başkanı Joe Biden, yaptığı gaflar nedeniyle gündemden düşmüyor. Göreve geldiği günden bu yana hasta ve şaşkın halleri dikkat çeken Biden'ın koltukta uzun süre kalamayacağı konuşuluyor.

Yaptığı gafları ve sendelemeleri ile çok konuşulan Biden, bir kez daha gündem oldu.
Kanada'ya resmi ziyaret gerçekleştirmek üzere başkent Ottowa'da bulunan Biden ile Kanada Başbakanı Justin Trudeau, ortak basın toplantısı düzenledi.

Ortak basın toplantısı sırasında kürsüde konuşan Biden, göçmenlik politikası hakkında Kanada'ya övgüde bulunmak istedi.

Biden'dan yeni gaf! Tüm salon kahkahaya boğuldu - Resim : 1

Biden, Kanada'nın göçmenlik politikası hakkında konuşurken, "Bugün Çin'i alkışlıyorum" ifadelerini kullandı.

Hemen kendini düzelterek ve "Affedersiniz, Kanada'yı alkışlıyorum ... Çin hakkında ne düşündüğümü anlayabilirsiniz" diyen Biden'ın bu gafı üzerine kalabalık salon kahkahaya boğuldu.

Biden'dan yeni gaf! Tüm salon kahkahaya boğuldu - Resim : 2

Biden'ın Çin gafı, ABD'nin yanı sıra Kanada'nın da gündemine oturdu. ABD ile uzun zamandır tansiyonu yüksek olduğu bilinen Çin'in son yıllarda Kanada ile de arası gergin. Huawei Technologies'in mali işler müdürü, 2018'in sonlarında ABD'nin banka dolandırıcılığı için tutuklama emriyle Vancouver'da gözaltına alındığında Çin sert tepki göstermişti.