Bilecik Belediyesi'ne operasyon: Belediye Başkanının Danışmanı 'Rüşvet alırken suçüstü yakalandı' İddiası

CHP'li Bilecik Belediyesi'nin iştirak şirketi olan Kayı A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı, polisin belediye binasına düzenlediği rüşvet operasyonunda gözaltına alındı. Belediye binasına düzenlenen operasyonda S.E.'nin odasından 200 bin dolar çıktığı iddia edildi.

Bilecik Belediyesi'nin iştiraki Kayı A.Ş. Genel Müdürü Selçuk E., polis ekiplerince bir müteahhitten 200 bin dolar rüşvet aldığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Bilecik Belediyesi'ne operasyon: Belediye Başkanının Danışmanı 'Rüşvet alırken suçüstü yakalandı' İddiası - Resim : 1

Bilecik'te bir müteahhit, iddiaya göre, CHP'li belediyenin iştiraki olan Kayı A.Ş. Genel Müdürü Selçuk E.’nin kendisinden 200 bin dolar rüşvet istediğini belirterek polise başvurdu. Bilecik Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şikayet üzerine çalışma başlattı.

Bilecik Belediyesi'ne operasyon: Belediye Başkanının Danışmanı 'Rüşvet alırken suçüstü yakalandı' İddiası - Resim : 2

Müteahhit, Bilecik Belediye Başkanlığı binasında buluştuğu Selçuk E.’ye seri numaraları önceden alınmış paraları teslim etti.

Bilecik Belediyesi'ne operasyon: Belediye Başkanının Danışmanı 'Rüşvet alırken suçüstü yakalandı' İddiası - Resim : 3

Bu sırada baskın yapan polis ekipleri, Selçuk E.'yi 'rüşvet' aldığı gerekçesiyle suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen Selçuk E., işlemleri için emniyete götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.