Bilecik'e piyango vurdu. Yok satıyor. İstanbul, Eskişehir, Bursa ve Sakarya sıraya girdi bekliyor

Bilecik'e adeta piyango vurdu. Bilecik'in ünlü kavunu şu anda yok satıyor. Kavundan eken üreticiler de ürünlerini sattıkları için para kazanıyorlar. Kavunu almak için İstanbul, Eskişehir, Bursa ve Sakarya'dan çok sayıda vatandaş hala sırada bekliyor.

Bilecik'e piyango vurdu. Yok satıyor. İstanbul, Eskişehir, Bursa ve Sakarya sıraya girdi bekliyor

Cennet Türkiye'nin dört ayrı yerinden adeta bereket fışkırıyor. Güzel illerimiz arasında yer alan Bilecik'e de kavun piyangosu vurdu. 

BİRÇOK İLDEN ALICISI VAR 

Sakarya Nehri'nin geçtiği vadide hasadına başlanan "Medetli kavunu", İstanbul başta olmak üzere Eskişehir, Bursa, Sakarya gibi çevre illere pazarlanıyor. Köydeki 50 dönüm arazisinde "Konak" çeşidi kavun üretimi yapılırken, bu yıl kavunlar yok satıyor.

Bilecik'e piyango vurdu. Yok satıyor. İstanbul, Eskişehir, Bursa ve Sakarya sıraya girdi bekliyor - Resim : 1

KİLOSU 10 İLA 13 TL ARASINDA DEĞİŞİYOR 

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, bu yıl üreticinin yüzünün güldüğünü anlatarak, "Şu an toptan kilosu 10 ile 13 lira arasında satılıyor. Bu yıl çiftçilerimizin ürünleri çok iyi fiyatlarla alıcı bulmaya devam ediyor. Bölgemizde çok tercih edilen Osmaneli kavunu çiftçimizin beklentilerinin üzerinde fiyatlarla alıcı buluyor. Çiftçilerimiz bu yıl tüm ürünlerde çok iyi fiyatlarla satışları gerçekleştiriyor. Kısaca çiftçimizin yüzü gülüyor" dedi.