BİM 17 Haziran Babalar Günü indirimi! Erkek bakım seti, katlanır vitesli bisiklet, çift amortisörlü 21 vitesli bisiklet

BİM 17 Haziran Babalar Günü indirimi var! Bim 17 Haziran Salı kataloğu yayınlandı. Erkek bakım setinden rookie katlanır bisiklete, Zoom life smart drone'dan ankastre sete kadar bir çok ürün uygun fiyatlarla müşteriye sunuluyor... İşte BİM 17 Haziran 2022 Salı kataloğu...

BİM 17 Haziran Babalar Günü indirimi! Erkek bakım seti, katlanır vitesli bisiklet, çift amortisörlü 21 vitesli bisiklet

Uygun fiyatlı ürünler alıcısını BİM 17 Haziran kataloğunda bekliyor. Her hafta Salı ve Cuma günü yayınlanan BİM katalogda indirimli ürünler fırtınası esiyor. Vatandaşın uygun fiyatlı alışveriş tercihi olan BİM her Salı ve Cuma uygun fiyatlı ürünler kataloğunu yayınlıyor. BİM aktüel ürün kataloğu yayınlandı. 

 İŞTE BİM 17 HAZİRAN SALI 2022 AKTÜEL ÜRÜN KATALOĞU

17 Haziran Salı gününden itibaren tüm bim mağazalarında geçerli! Erkek bakım seti Babalar Günü'ne özel çok uygun fiyatla alıcısını bekliyor. Erkek bakım setinin fiyatı ise 449 TL ve peşin fiyatına 6 taksit seçeneği bulunuyor. BİM erkek bakım seti özellikleri arasında şunlar yer alıyor:

Şarj standı, berber tarağı, şarj adaptörü, bakım yağı, paslanmaz çelik kesici bıçaklar, temizleme fırçası, inceltme aparatı, 3 boy ayarlı favori kesme başlık tarağı, 1,5/2,5/3,5 mm vücut tıraş bıçağı ve yıkanabilir özellik.

BİM 17 Haziran Babalar Günü indirimi! Erkek bakım seti, katlanır vitesli bisiklet, çift amortisörlü 21 vitesli bisiklet - Resim : 2

ROOKİE KATLANIR BİSİKLET

17 Haziran Salı kataloğunda yine çok uygun fiyata Rookie Katlanır Vitesli Bisiklet yerini alacak. Sadece 2,599 TL olan katlanır vitesli bisiklet BİM'den peşin fiyatına 9 taksit seçeneği ile almak mümkün. Rookie Katlanır Vitesli Bisikletin katalogdaki özellikleri ise şunlar:

Index 7 vites, katlnaır çelşj kadro, katlanır ve yükseklik ayarlı direksiyon, katlanır pedal, çelik çamurluk ve bagaj ile alüminyum V-Fren.

BİM 17 Haziran Babalar Günü indirimi! Erkek bakım seti, katlanır vitesli bisiklet, çift amortisörlü 21 vitesli bisiklet - Resim : 3

ÇİFT AMORTİSÖRLÜ 21 VİTESLİ BİSİKLET

20 Jant çift amortisörlü 21 vitesli bisiklet de yine BİM 17 Haziran aktüel kataloğunda. Peşn fiyatına 9 taksit seçeneği ile sahip olabileceğiniz çift amortisörlü 21 vitesli bisiklet, 1,199 TL ile alıcısını bekliyor. Özellikleri ise katalogda şu şekilde sıralanmış:

Amortisörlü çelik kadro, amortisörlü ön maşa ve alüminyum jant.

BİM 17 Haziran Babalar Günü indirimi! Erkek bakım seti, katlanır vitesli bisiklet, çift amortisörlü 21 vitesli bisiklet - Resim : 4

ZOOM LİFE SMART DRONE HD 720 P ÖZELLİĞİ İLE BİM'DE

Son zamanların popüler ürünlerinden drone da BİM'deki yerini aldı. Zoom life smart drone Corby Drones SD04, 720 P özelliği ile BİM kataloğunda. Peşin fiyatına 6 taksitle sahip olabileceğiniz bu ürünün fiyatı ise 599 TL. Zoom life smart drone Corby Drones SD04 özellikleri şunlar:

Havada sabitleme özelliği, Wifi kablosuz bağlantı, Otomatik kalkış-iniş özelliği, 720P Upgraded version HD kamera, akıllı telefonlar ile uçurabilme, 360 derece otomatik takla atma özelliği ve geliştirilmiş batarya.

BİM 17 Haziran Babalar Günü indirimi! Erkek bakım seti, katlanır vitesli bisiklet, çift amortisörlü 21 vitesli bisiklet - Resim : 5

Bim aktüel kataloğunda mutfak ürünlerinden tekstil ürünlerine, oyuncak çeşitlerinden elektirkli ev aletlerine yine birçok ürün BİM 17 Haziran aktüel ürünler kataloğunda.