Binali Yıldırım dev ekrandan numarasını paylaştı

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, muhtarlarla buluştu. Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte konuşan Yıldırım, "Size bir telefon numarası vereceğim. Lütfen bunu not edin." diyerek telefon numarasını paylaştı.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen İstanbul Muhtarları Buluşması'na katıldı. Burada muhtarlara seslenen Yıldırım, "Türkiye bizimle büyüdü, liderimizle büyüdü. Bu destanın mimarı İstanbul'dur, İstanbul'un muhtarlarıdır. " dedi.

Telefon numarası dev ekrana yansıtıldı

Binali Yıldırım'ın muhtarlara seslendiği konuşma sırasında tellefon numarası ekrana yansıtıldı. Muhtarlardan telefon numarasını kaydetmesini isteyen Yıldırım şunları söyledi:

"Sevgili muhtarlar, birlikte beraber yürüyerek, umudu büyüteceğiz, huzuru çoğaltacağız ve İstanbul'da yaşayan 15 milyon kardeşimizin hayatını kolaylaştıracağız. Kibirle, gururla, kin ve nefret diliyle siyasetten medet umanlardan olmadığımızı bir kez daha ifade ediyorum.

Size bir telefon numarası vereceğim. Lütfen bunu not edin. İleride işinize yarayacak. İnşallah birlikte daha güzel hizmetlere imza atacağız."