Binance 100 dolar deprem yardımı nasıl alınır? Binance CEO’su CZ açıkladı! İşte 100 dolarlık BNB bağış yardımı almak için gerekenler!

Binance kurucusu ve CEO’su CZ açıkladı! 100 dolar deprem yardımı verilecek. Binance 100 dolar deprem yardımı için harekete geçti. Binance kurucusu ve CEO’su CZ, “depremler çok fazla insan ve topluluğun üzerinde yıkıcı etkiler bıraktı. Çabalarımızın etkilenenleri biraz olsun rahatlatmasını umuyoruz.” açıklamasını yaptı. Peki, Binance 100 dolar deprem yardımı nasıl alınır? İşte 100 dolarlık BNB bağış yardımı almak için yapmanız gerekenler!

Binance 100 dolar deprem yardımı nasıl alınır? Binance CEO’su CZ açıkladı! İşte 100 dolarlık BNB bağış yardımı almak için gerekenler!

Kripto para borsası devi açıkladı. Depremden etkilenenlere 100 dolar verilecek. Binance tarafından, Türkiye'de deprem bölgesinde bulunan tüm kullanıcılara 100 dolar bağış yardımı yapılacak. Deprem yardımını Binance kurucusu ve CEO’su CZ duyurdu.

BİNANCE CEO’SU CZ'DEN YARDIM ELİ!

Binance kurucusu ve CEO’su CZ, "Türkiye’de yakın zamanda gerçekleşen depremler çok fazla insan ve topluluğun üzerinde yıkıcı etkiler bıraktı. Çabalarımızın etkilenenleri biraz olsun rahatlatmasını umuyoruz. Ayrıca, endüstrideki paydaşlarımızı bir kez daha bu kriz zamanlarında bir araya gelip yardım eli uzatmaya davet ediyoruz.

Ekibimiz, Türkiye’de yer alan Binance kullanıcılarını ve ailelerini güvende tutmak ve gereken yardımı sağlamak için üzerine düşeni yapmaktadır. Binance bu zor zamanlarda kullanıcılarımızın yanındadır. Ek olarak, Türkiye'de bulunan topluluğumuza yardım etmek için gereken desteği verebilmek adına çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

BİNANCE 100 DOLAR DEPREM YARDIMI NASIL ALINIR?

Binance kullanıcılarına 100’er dolar değerinde BNB’yi airdrop ile dağıtacak. Binance 100 dolarlık BNB yardımı için herhangi bir yere başvurmanız gerekmiyor. Eğer hesabınızın POA yöntemiyle bu 10 ilden birinde olduğu hesaplanırsa 100 dolarlık yardımı almaya hak kazanabilecek. Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay illerinde bulunan, bağıştan faydalanacak kullanıcılar 6 Şubat’tan önce tamamlanmış olan Proof of Address (POA-Adres İspatı) yöntemiyle belirlenecek.

Binance tarafından yapılacak toplam bağış miktarının 5 milyon dolar (veya 94.155.500 TRY) olması bekleniyor.