Bingöl-Erzurum yolunda ulaşıma kar ve tipi engeli

Bingöl-Erzurum yolunda ulaşıma kar ve tipi engeli geldi. Meteoroloji 13.Bölge Müdürlüğünün uyarılarından sonra bölgede etkili olan şiddetli kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi.

Bingöl-Erzurum yolunda ulaşıma kar ve tipi engeli

Bingöl ve çevresinde etkili olan kar yağışı sonrası  Bingöl-Erzurum devlet yolu ulaşıma kapatıldı. Kar ve tipinin etkili olduğu bölge ulaşıma kapanırken ekipler yol açma çalışmalarına devam etti. 

KAR YAĞIŞI ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Meteoroloji 13.Bölge Müdürlüğünün uyarısının ardından Bingöl ilçelerinde ve çevresinde yoğun kar yağışı ve tipi etkisini sürdürmeye devam ediyor. Kar yağışı nedeniyle birçok yolun ulaşımında aksamalar meydana gelirken, ilgili birimler sürücüleri dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyardı.

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Bingöl-Erzurum devlet yolunun 0-14 kilometreleri arası saat 15.00 itibari ile araç trafiğine kapatıldı.

YOL AÇMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Kar yağışının ardından dün geceden beri yoğun bir mesai harcayan Karayolları 84’üncü Şube Şefliği ekipleri, Bingöl-Elazığ, Bingöl-Erzurum ve Bingöl-Muş yollarında çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.