Binlerce küçücük şişenin içine onları tek tek koyup dizdiler. Hepsinin içinde bir tane canlı var ve çalışanlar, onları birer birer besliyor. Böylesi dünyada yok

Dünyanın en sabır gerektiren işini yapan balık çiftliği çalışanlarının görüntüsü hayrete düşürdü. Binlerce şişenin içine onları tek tek koyup dizdiler. Hepsinin içinde bir tane balık var ve çalışanlar, onları birer birer besliyorlar. O anların görüntüleri, sosyal medyada paylaşıldıktan sonra büyük tepki topladı. Hayvanseverler çıldırdı.

Dünyada başka örneğini görülmeyen balık çiftliğinin görüntüleri, sosyal medyada büyük tepki topladı. Hayvanseverler, hayvanların yaşam haklarının kısıtlandığını söylerken bazı sosyal medya kullanıcıları ise bu işte çalışanların çok sabırlı olduklarını dile getirdi. 

YALNIZ BAKIYORLAR

Binlerce şişeyi tek tek dizerek balıkları besleyen çalışanlar, o anları kayda aldı. İzleyenler hayrete düştü. Küçücük bir şişede tek başına yaşamak zorunda olan canlılar hakkında bazı sosyal medya kullanıcıları açıklama yaptı. Bu tür balıkların yalnız yaşamaları gerektiğini dile getiren kullanıcı, başka balıkların ölümüne sebep olduğundan yalnız bakılıyor. 

İNANILMAZ ZALİMCE

Bununla birlikte hayvanların küçücük şişelerde yaşamaya mahkum edilmesi de büyük eleştiri topladı. Sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı. Bir kullanıcı, "Bana mı öyle geliyor yoksa bu uzun zamandır gördüğün en korkunç şey mi? Küçücük bir şişede balık yetiştirmek... İnanılmaz zalimce." dedi.