Kırmızı Oda'ya bomba oyuncu! Hikayesiyle şoke edecek!

Başladığı günden bu yana tüm Türkiye'yi ekranlara kilitleyen Kırmızı Oda dizisine bomba bir isim transfer oldu. Peki Kırmızı Oda'ya kim katıldı? İşte ayrıntılar...

Kırmızı Oda'ya bomba oyuncu! Hikayesiyle şoke edecek!

Başrollerini Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç ve Meriç Aral'ın paylaştığı TV8'in dramatik dizisi Kırmızı Oda'ya sürpriz bir isim daha transfer oldu. 

Kırmızı Oda 22. yeni bölüm fragmanında Erkan Petekkaya'nın görülmesi seyirciyi heyecanlandırdı. Petekkaya dizide bir mafya olan Sadi karakterine can verecek.

Efsane oyuncu Pretekkaya, Lakabı Delikanlı Sadi olan mafya babası rolüyle diziye damga vuracak.

Kırmızı Oda'ya bomba oyuncu! Hikayesiyle şoke edecek! - Resim : 1

 Erkan Petekkaya kimdir?

11 Aralık 1970 yılında Elazığ’da dünyaya gelmiştir. Aslen Diyarbakırlıdır. Çocukluğu İstanbul’da geçmiştir. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'ndan mezundur. 1998 yılında Güzel Günler dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

1993 yılından bu yana Devlet Tiyatroları'nda kadrolu oyuncu olarak sahne almaktadır. 2003 yılında Didem Petekkaya ile evlenen Erkan Petekkaya'nın Cem Cano Petekkaya isminde bir erkek çocuğu vardır.

Kırmızı Oda'ya bomba oyuncu! Hikayesiyle şoke edecek! - Resim : 3

Paramparça, Dila Hanım, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Hanımın Çiftliği, Beyaz Gelincik, Japonyalı Gelin, Bedel ve Aynalı Tahir gibi dizilerde rol aldı.

Erkan Petekkaya 1.89 metre boyunda, 82 kilo ve Yay burcudur.