Kırmızı Oda'ya bomba transfer! Aşk 101 yıldızı dahil oldu!

TV8'in soluk soluğa izlenen dizisi Kırmızı Oda'ya ünlü oyuncu dahil oldu.

Kırmızı Oda'ya bomba transfer! Aşk 101 yıldızı dahil oldu!

Her hafta farklı bir dramatik hikayeyi izleyicilerle buluşturan Kırmızı Oda dizisinde performansı ile büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu dahil oldu. 

Kumru ve Delikanlı Sadi'den sonra diziye bu hafta şimdi de Pınar Deniz dahil oldu. Güzel oyuncunun canlandırdığı yeni karakteri ise izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 

Pınar Deniz kimdir?

Pınar Deniz, 10 Kasım 1993'te Adana'da doğdu. Mardinli ve Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak Adana'da dünyaya geldi ve iki yaşından itibaren İstanbul, Tarabya'da büyüdü. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. Bir projede Can Yaman ile birlikte rol alacakken Yaman'ın tavır tutumları nedeniyle yer almaktan vazgeçti. Anneannesi COVID-19 nedeniyle ölmüştür.

Kırmızı Oda'ya bomba transfer! Aşk 101 yıldızı dahil oldu! - Resim : 1

İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında yayımlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakterini canlandırarak yaşadı. Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın Yani adlı şarkısının klipinde oynamıştır. 2016-2018 yılları arasında yayımlanan Vatanım Sensin adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı. Netflix'te yayımlanan Aşk 101 dizisinde Burcu karakterini canlandırarak geniş kitleler tarafından tanındı.