Bir adamın evinin bahçesinde devasa şekilde büyüdü... Tam tamına 58 metre uzunluğunda... Şehrin her yerinden görülüyor

Kanada'nın Ontario eyaletinde yaşayan bir adam evinin bahçesinde büyüyen zehirli bir sarmaşığın tamı tamına 58 metreye ulaştığını fark etti. Adam şehrin her yerinden görünen sarmaşık için Guinness Rekorlar Kitabı’na başvurdu.

Bir adamın evinin bahçesinde devasa şekilde büyüdü... Tam tamına 58 metre uzunluğunda... Şehrin her yerinden görülüyor

 
Kanada Ontario’da yaşayan Robert Fedrock bahçesinde büyüyen zehirli sarmaşığın tamı tamına 58 metreye ulaştığını açıkladı. Şehrin her yerinden görünen dev sarmaşık için açıklamalarda bulunan Fedrock "Ne tür bir asma olduğunu anlamam biraz zaman aldı çünkü yapraklar yerden yukarıdan başlıyordu ve havadaki kökler o kadar karışık bir kütleydi ki, onun zehirli sarmaşık olduğunu hemen fark etmemiştim” dedi.

Bir adamın evinin bahçesinde devasa şekilde büyüdü... Tam tamına 58 metre uzunluğunda... Şehrin her yerinden görülüyor - Resim : 1
 
REKORLAR KİTABINA BAŞVURUDA BULUNDU
 
Hemen Guinness Rekorlar Kitabı’na başvuran adam "Bundan kaçınmayı umuyordum, ancak bazı tehlikeler kaçınılmazdır ve neden değerliydi. Döküntüye neden olan yağ aynı zamanda bölgeyi kirleten ölü yapraklarda da bulunuyor. Toprağa sızıyor ve yer altı kökleri de bunu içeriyor ve muhtemelen kazdığım adi iğde kökleriyle karışmış durumda." açıklamalarında bulundu.