Bir anda ısırıldı! Kadın yolcu, uçak yolculuğunda hayatının şokunu yaşadı!

Hindistan’da bir kadın, uçak yolculuğunda akrep tarafından ısırıldı. Kadının sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken havayolu şirketi söz konusu olayı “son derece nadir ve talihsiz” olarak tanımlandı.

Bir anda ısırıldı! Kadın yolcu, uçak yolculuğunda hayatının şokunu yaşadı!

Olay, 23 Nisan’da meydana geldi. Nagpur şehrinden Mumbai'ye giden bir kadın, uçakta hayatının şokunu yaşadı. Air India uçağındaki yolcu, akrep tarafından ısırıldı.

Havayolu, Hindistan Basın Vakfı'na yaptığı açıklamada, uçuşun 23 Nisan'da gerçekleştiğini belirterek , "son derece nadir ve talihsiz bir olay" olarak nitelendirdi. Havayolu, daha önce uçuşlarda fare veya kuş vakalarıyla karşılaşıldığını açıkladı. Hastanede tedavi altına alınan kadın daha sonra sorunsuz bir şekilde taburcu edildi.

HASTA TABURCU EDİLDİ

Bir Air India sözcüsü Asian News'e "İniş sırasında söz konusu yolcuya havaalanında doktor eşlik etti ve ardından hastanede tedavi gördü ve taburcu edildi. Yetkililerimiz yolcuya hastaneye kadar eşlik etti ve yolcuya taburcu olana kadar her türlü desteği sundu” ifadelerini kullandı.

Bir anda ısırıldı! Kadın yolcu, uçak yolculuğunda hayatının şokunu yaşadı! - Resim : 1

UÇAK DEZENFEKTE EDİLDİ

Uçak Mumbai'ye indikten sonra, yetkililer tüm uçağı aradılar ve sonunda akrebin yerini belirlediler. Havayolu şirket, Airbus A-319-100'ün daha sonra protokole göre tamamen dezenfekte edildiğini söyledi. Yaşananların ardından havayolu uçak filosunu yenilemek üzere yatırım yapılacağını açıkladı.