Bir annenin feryadı: “Kızımın kemiklerini dağdan topladım”

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, 15 yıllık eşi Sevim Çet’i öldürerek cesedini ormanlık alana bırakan, tutuklu sanık Özgür Çet’in yargılamasına devam edildi. Duruşmada söz alan Sevim Çet'in annesi Emine Kaçar’ın sözleri yürekleri dağladı. Kaçar, “Kızımı öldürüp dağa attıktan sonra bankadaki parasını almaya çalışmış. Kızımın kemiklerini dağdan topladım. Onun da ölene kadar cezaevinde çürümesini istiyorum" dedi.

Bir annenin feryadı: “Kızımın kemiklerini dağdan topladım”

Muğla'nın Fethiye ilçesinde ormanlık alanda cesedi bulunan Sevim Çet’i, öldürdüğü iddiasıyla “ağırlaştırılmış müebbet” hapis istemiyle yargılanan sanık koca Özgür Çet, duruşmada savunma yaptı. Fethiye 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Özgür Çet, Sevim Çet’in annesi Emine Kaçar ile babası Mehmet Kaçar ve tarafların avukatları katıldı.

“BIÇAĞI ÇEKTİĞİMDE KARIM ÖLMÜŞTÜ”

Olay günü 15 yıllık eşi Sevim Çet ile kavga ettiklerini, itişme sırasında elinde bıçak olan karısını ittirdiğini belirten Özgür Çet, "Yüzüstü düşen karımı kaldırdığımda bıçağın vücuduna saplandığını gördüm. Bıçağı çektiğimde karım ölmüştü. Ne yapacağımı bilemedim. Gece de sanayide plakasız bir kamyonetin anahtarı üzerindeydi. Onu alıp eve gittim. Kamyonetin kasasına koyarak gece Çırpı mevkiinde ormanlık alana bıraktım" dedi. Çet, olayın ardından eşinin odasına bile girmediğini, eşinin banka hesaplarına bakmadığını, çantasının da nerede olduğunu bilmediğini söyledi.

Bir annenin feryadı: “Kızımın kemiklerini dağdan topladım” - Resim : 1

"KIZIMIN KEMİKLERİNİ DAĞDAN TOPLADIM”

Duruşmada söz alan maktul Sevim Çet'in annesi Emine Kaçar, kızının kocasıyla sürekli “ev sahibi olma yüzünden “ tartıştığını söyleyerek, “Damadım daha önce de kızımın bileziklerini sattı. Geriye daha düşük ayarlı bilezik getirdi. O kızımın parasını hep alırdı“ dedi. Kaçar, "Kızım çalışıp parasını bankaya koyuyordu. Kızımı öldürüp dağa attıktan sonra bankadaki parasını almaya çalışmış. Kızımın kemiklerini dağdan topladım. Onun da ölene kadar cezaevinde çürümesini istiyorum" dedi.

ÇOCUKLARI DİNLENDİ

Duruşmada tanık Ekrem K. ifade verirken, çiftin çocukları da SEGBİS aracılığıyla pedagog eşliğinde dinlendi. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek delillerin toplanması ve diğer tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.