Bir Annenin Günahı dizisi 5. Bölüm Fragmanı izle, "Sen yoksun ama ben buradayım!"

Güçlü kadrosu ve senaryosu ile adından söz ettiren Bir Annenin Günahı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde, Yusuf, Çetin'in hedefine girer! Yusuf, sorgulayıcı tarafıyla sonuca ulaşmaya yaklaşmıştır. Onun bu başarısı Çetin'i tedirgin eder.

Çetin, yıllardır arzuladığı Sadri'nin koltuğuna oturmaktan dolayı mağrur bir şekilde zaferinin keyfini sürmektedir. Önündeki tek engel ve gerçekleri ortaya çıkarabilecek olan Yusuf'a karşı Yağmur'u doldurarak bu tehlikeyi bertaraf etmeye çalışır. Fakat, bu hamlesi sürekli olarak geri teper. Çünkü Yağmur, Çetin'den çok, sevdiği adam olan Yusuf'a güvenmektedir. Bu durum Çetin'i çileden çıkarır. Sadri'nin ölümündeki kirli planının ortaya çıkacak ve her şeyi kaybedecek olması onu giderek daha da öfkeli hale getirir. Planlarına engel olduğunu gördüğü aşıkları yolundan çekmek için her şeyi yapabileceğini gösterir.

Bir Annenin Günahı Dizisi 4. Bölüm Özeti

Yusuf, Sadri'nin cinayet dosyası ile ilgili önemli bir bilgiye ulaşıyor!

Yusuf, Yağmur ile yaşanan sıkıntıdan sonra kendisini Sadri Güngör cinayetine adar. Karşısına çıkan durumlar yavaş yavaş içinden çıkılamaz olan davanın çemberini daraltmaya başlar. Bu durum gitme planları yapan Yağmur'u etkileyecek bir durumdur. Yağmur'a ulaştığı bilgilerden şüphelerini anlatır. Yağmur, duydukları karşısında düşüncelerini ve gitme kararını sorgulamaya başlar.

Bu arada Suna, komiser İbrahim ile ilginç bir durum yaşar. Dükkanına gelen İbrahim'in kaygılı suratını görünce Sadri olayını çözdüğünü düşünür. İbrahim, kendisini zorlaya zorlaya konuşmaya başlar. Onun her kelimesinde kendisi hakkında suçlayıcı bir kelime arayan Suna, İbrahim'in itirafıyla büyük şaşkınlık yaşar. İbrahim, Suna'ya onu sevdiğini söyler.

Bir Annenin Günahı dizisi yeni bölümüyle 19 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!