Bir Derdim Var'dan kötü haber geldi!

Birce Akalay ve Mert Fırat'ın başrollerini paylaştığı yeni dizi 'Bir Derdim var' dizisinden kötü haber geldi. Dizinin 6. bölümünde final yapacağı açıklandı. Birce Akalay final kararının ardından sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.

Bir Derdim Var'dan kötü haber geldi!

Bir Derdim Var dizisinin reytinglerde beklentiyi karşılayamadığı belirtildi. Dizinin 6. bölüm ile ekranlara veda etmesi kararlaştırıldı. Dizide Nilüfer karakterini canlandıran Birce Akalay, sosyal medya hesabından veda mesajı yayımlayarak, "Keşke daha uzun soluklu olabilseydi" dedi. 

Akalay, mesajında şunları kaydetti:

"Dizimiz yola çıktığımız ilk günden, ülkemizdeki hatırı sayılır travmalı çocuğun 'yalnızlığına', ailelerinin ise mahsur kaldığı 'karanlıklara' el uzatabilmek heyecanıyla sarmıştı beni...

Ulusal televizyonları ve sektörümüzü yönlendiren reyting sisteminde ne yazık ki karşılık bulamadı işimiz. Ancak kamuoyu her zaman değerlidir. Aldığımız tüm tepkiler, yorumlar ve alkışlarınız en büyük ödül ve motivasyon kaynağı oldu ve olacak son güne kadar şüpheniz olmasın. Bu anlamda, heyecanımızı ilk günden itibaren paylaşan ve bizi elinden geldiğince desteklemiş tüm dostlarıma ve sevenlerimize yürekten teşekkür ederim. Hayatımdaki en büyük iyi ki'lerimden biri oldu 'Bir Derdim Var'. Keşke daha uzun soluklu olabilseydi... Sevgiyle...'"