Barbie Gamze'nin inanılmaz değişimi şoke etti!

Bir döneme damga vuran dizi Hayat Bilgisi'nde 'Barbie Gamze' karakterine hayat veren 36 yaşındaki ünlü oyuncu İpek Erdem, yeni imajıyla bir kez daha şoke etti. Erdem, kısacık kestirdiği saçlarını mor rengine boyadı. Ünlü oyuncunun bu inanılmaz değişimi ise hayranlarını baya şaşırttı.

Barbie Gamze'nin inanılmaz değişimi şoke etti!

'Hayat Bilgisi'nde 'Barbie Gamze' karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu İpek Erdem, yeni imajıyla takipçilerini bir kez daha şaşırttı.

Barbie Gamze'nin inanılmaz değişimi şoke etti! - Resim : 1

Ünlü oyuncu İpek Erdem'in inanılmaz değişimi sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. 36 yaşındaki Erdem, beyazlayan saçlarını '3 numara' kısalığında kestirmişti.

Barbie Gamze'nin inanılmaz değişimi şoke etti! - Resim : 2

 Yine imaj değiştirdi

Daha önce içsel bir yolculuğa çıkarak saçlarını kestiren ünlü oyuncu imajını yine değiştirdi ve saçlarını boyattı.Erdem, paylaştığı fotoğrafın altına ise, şu notu düştü.

Barbie Gamze'nin inanılmaz değişimi şoke etti! - Resim : 3

"Eğlendiğim, ürettiğim ve kafa yorduğum için mutluyum"

"Merhabaaaa! Sadece içimden geçenleri yapıyorum. Onların gerçekleştiğini görmekten çok mutlu oluyorum. Uzun zamandır saçmalamak denen, hata denen - bence değil-şeyleri yapabildiğim için çok mutluyum. Çünkü yaratıcılığı sonsuzlaştırıyor... Ben de bir çok insan gibi korkar, kendimi salamazdım... Eğlendiğim, ürettiğim ve kafa yorduğum için mutluyum. Hediye gibi..."

Barbie Gamze'nin inanılmaz değişimi şoke etti! - Resim : 4

Son halini Instagram hesabından paylaşan İpek Erdem, geçtiğimiz aylarda şöyle konuşmuştu:

"Geçen kış o kadar çok bunu yapmak istiyordum ki üstüne “Britney Spears gibi sakın saçlarınızı kestirmeyin” gibi şeyler döndü ve bir kadının saçlarını bu kadar kestirmesi delirdiğine, sağlıksız olduğuna işaret olarak etiketlendi. Benim de totom yemedi tabii bu durumda ve devam eden belirsizlik içinde de yapmak istemedim. Şimdi bu kalıbı kırıp, kendimi tam olarak olduğum gibi kabul edip, yaşayacak, size de sunacak kadar özgürleştiğim ve tam tersi çok sağlıklı olduğum için mutluyum."