Bir döneme damga vuran dizinin ünlü oyuncusunun değişimi herkesi şaşırttı

Efsane komedi dizisi How I Met Your Mother'ın oyuncularından Alyson Hannigan, katıldığı dans yarışması ve yaşadığı değişimiyle gündeme geldi.

Bir döneme damga vuran dizinin ünlü oyuncusunun değişimi herkesi şaşırttı

How I Met Your Mother'da Lilly Aldrin, Vampir Avcısı Buffy'de (Buffy the Vampire Slayer) Willow Rosenberg rolüyle ünlenen ve tüm dünyadan hayranlara sahip olan oyuncu Alyson Hannigan, bir süredir Yıldızlarla Dans Et (Dancing With the Stars) yarışmasında fırtınalar estiriyordu.

Popüler ABC şovunu profesyonel dans partneri Sasha Farber'la birlikte beşinci sırada tamamlayan oyuncu, hayatını değiştiren süreç hakkında Instagram'da paylaşım yaptı.

Bir döneme damga vuran dizinin ünlü oyuncusunun değişimi herkesi şaşırttı - Resim : 1

Hannigan yarışmanın ilk zamnlarından ve son haftadan iki fotoğrafını yan yana koyarak bir paylaşım yaptı ve şunları yazdı: "Öncesi ve sonrası her şeyi anlatıyor. @dancingwiththestars'da geçirdiğim süre boyunca hem kilomdan hem de duygusal yüklerimden 10 kilo kaybettim. Güvensizliklerimden kurtulmama yardım ettiği ve beni bugün olduğum güvenli ve güçlü yere getirdiği için @sashafarber1'e ne kadar teşekkür etsem az!"

Bir döneme damga vuran dizinin ünlü oyuncusunun değişimi herkesi şaşırttı - Resim : 2

39 yaşındaki Farber da yanıt olarak "seni özledim" diye yazarken, aynı zamanda oyuncunun paylaşımına hikayesinde yer vererek şunları yazdı: "Bu fotoğrafı paylaşmak ve partnerimin sezon boyunca ne kadar sıkı çalıştığını kutlamak istedim! Dansın beyni harekete geçirmenin ve bu süreçte eğlenmenin en iyi egzersiz yolu olduğuna inanıyorum!!!!!”

49 yaşındaki oyuncu, eski yarışmacıların birçoğu tarafından da alkışlandı.Yarışmanın ikinci haftasında ortağı Jamie Lynn Spears ile birlikte evine gönderilen Alan Bertsen, oyuncunun paylaşımına "İnanılmaz" diye yazdı.