Bir döneme damgasını vuran oryantal Tanyeli'den itiraf! "Benim diyen manken bile böyle değildir"

Bir döneme damgasını vuran ünlü oryantal Tanyeli ve eşi İlker Sünneli önceki gün Nişantaşı City’s çıkışı görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını cevaplayan Tanyeli, “Hayatımda ilk kez bu kadar fazla kilo verdim. Benim diyen manken bile 47 kilo değildir. 10 gün sonra ilk defa evden dışarı çıkabildim. Hava almak istedim. Akşam ödül törenine gideceğim o yüzden alışveriş yaptım." dedi.

Bir döneme damgasını vuran oryantal Tanyeli'den itiraf! "Benim diyen manken bile böyle değildir"

Ünlü oryantal Tanyeli ile eşi İlker Sünneli önceki gün Nişantaşı City’s çıkışı görüntülendi. Bir süredir pankreas kanseri tedavisi gören ünlü isim, 47 kiloya düştüğünü söyledi:

“Hayatımda ilk kez bu kadar fazla kilo verdim. Benim diyen manken bile 47 kilo değildir. 10 gün sonra ilk defa evden dışarı çıkabildim. Hava almak istedim. Akşam ödül törenine gideceğim o yüzden alışveriş yaptım. Kalabalıkta durmamaya gayret ediyorum. Tedavi sürecinde olduğum için enfeksiyona açığım.”

Bir döneme damgasını vuran oryantal Tanyeli'den itiraf! "Benim diyen manken bile böyle değildir" - Resim : 1

Tanyeli, “Şu an sağlık durumunuz nasıl?” sorusuna şu yanıtı verdi: “İyi olmak için elimden geleni yapıyorum. Çözüm odaklıyım. Mücadelemi iyi yapıyorum. Tedaviler çok gelişmiş, iyi doktorlarım var. İyi haberler vermek isterim size... Sağ olsun eşim beni hiç yalnız bırakmıyor.”