Bir dönemin usta haber spikeri Ali Kırca yıllar sonra ortaya çıktı

Haber spikeri olduğu dönemde 5 dakikalık cinsel ilişki görüntüleri gündeme gelince mesleği bırakan Ali Kırca, yıllar sonra ortaya çıktı.

Bir dönemin usta haber spikeri Ali Kırca yıllar sonra ortaya çıktı

90'lı yılların aranan haber spikerlerinden Ali Kırca, mesleği bıraktıktan sonra uzun süredir kameralardan uzak bir hayat yaşıyordu. Ali Kırca, Show Tv'deki görevi devam ederken, ortaya çıkan 5 dakikalık cinsel ilişki görüntüleriyle mesleğini zedelemişti. Ali Kırca, görüntülerde kimliği gizlenen bir kadınla ilişkiye girerken kayda alınmıştı.

Görüntülerde yer alan kadın, ''Birlikte çektik, görüntülerde yok ama kamerayı düzelttiğimiz anlar bile oldu. Ev değil orası otel odası. İkimizin de içtiği bir geceydi, ben ondan daha sarhoştum. Görüntülerin tamamı 18 dakika” açıklamasıyla Ali Kırca'nın kariyerinin bitişine sebep olmuştu. Yaşanan skandalın ardından Ali Kırca’nın görevi sonlandırılmıştı.

Yıllar sonra göründü!

Ali Kırca, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyaret etti. Alim Karaca sosyal medya hesabından eski haber spikeri Ali Kırca ile fotoğraf paylaştı. Alim Karaca; Haber sunuculuğunun duayen ismi, kıymetli Ali Kırca'yı Belediyemizde misafir ettik. Nazik ziyareti için kendisine çok teşekkür ederim." dedi.