Erkekler meğer çok yanlış biliyormuş! Kadınlar ilişkide ne ister?

İlişkilerde birbirini anlamak son derece önemli. Erkeklerin de kadınların da çeşitli ön yargıları bulunuyor. Ancak erkekler çoğunlukla kadınların ilişkiden ne beklediğini yanlış biliyor. Bir ilişkide en önemli şey nedir? İşte yanıtı...

Erkekler meğer çok yanlış biliyormuş! Kadınlar ilişkide ne ister?

Çiftlerin birbirini anlaması ilişkilerde son derece önemli. Doğru bir ilişki için neler yapmak gerekir? Erkeklerin kadınlar hakkında ön yargıları bulunuyor. Ancak durum erkeklerin sandığından çok daha farklı. Bir kadın ilişkide ne ister? Bir kadının duygularını nasıl anlarsınız? İşte yanıtı...

Kadınlar ilişkide paraya mı bakar?

Genel ön yargılardan biri kadınlar bir erkeğin finansal durumuna bakmasıdır. Aslında olay para ile ilgili değil. Kadınlar genellikle finansal anlamda bağımsız olmayı istiyorlar. Çoğu kadının aslında erkeklere bağımlı olduğu şey duygusal ve zihinsel destektir.

Yakışıklılık önemli mi?

Erkekler, kadınların çok formda ve keskin bir vücuda sahip bir erkekle birlikte olmayı sevdiğini düşünüyor. Ancak kadınlar için gerçek olan düşünce bu değil. Kadınlar genellikle romantik bir ilişki ararken erkeklerin fiziksel özelliklerine odaklanmaz. Onları anlayan, güldüren ve nazik olan erkeklerle bir arada olmaktan hoşlanırlar. Dış görünüş kadınlar için önemli değildir.

Entelektüellik oranı arttıkça çekicilik artıyor

Erkekler, entelektüel konuşmaların bir kadının hayatındaki önemini ve etkisini gerçekten anlamıyor. Erkekler, kadınların delicesine çekici bir erkek ve birlikte iyi görünecekleri birini istediğini düşünür. Ancak kadınlar aslında entelektüel sohbetleri severler ve onlara daha çok öncelik verirler. Sadece görünüşe önem veren ve anlamlı bir konuşma yapamayan bir erkekle birlikte olmak istemezler.

Aile kurma hayali 

Erkekler genellikle bütün kadınların aile kurmak istediğini düşünür. Hatta bir yuva kurup hemen çocuk sahibi olmak istediklerini iddia ederler. Ancak bu erkekler arasında yayılan çok yanlış düşüncelerden sadece biridir.

Kadınlar erkeklerin inandığının aksine bir aile kurmadan önce zaman, bağlılık ve doğru ruh hali ister. Birlikte her şeyi paylaşabileceği ve el üstünde tutulduğu bir ilişki içerisinde bulunmak ister.