Bir kadın cinayeti daha! Boğazından bıçaklayıp yola attılar

Esenler'de akşam saatlerinde 38 yaşındaki Yıldız Gül adlı kadın, Mahmutbey Yolu üzerinde bulunan yeşillik alanda boğazından bıçakladı. Aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan Gül, yere yığılırken, olayı gerçekleştiren kişi ya da kişiler ise kaçtı.

Bir kadın cinayeti daha! Boğazından bıçaklayıp yola attılar

Kendi imkanlarınla cadde kenarına kadar gelerek yardım isteyen Gül, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri olayı gerçekleştirenleri yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

Olay, Esenler, Mahmutbey Yolu, Sultangazi istikametinde akşam saat 20.00 sırlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Yıldız Gül'ü yol üzerinde bulunan yeşillik alanda henüz bilinmeyen bir nedenle boğazından bıçakladı. Aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan kadın yere yığılırken, olayı gerçekleştiren kişi ya da kişiler olay yerinden kaçtı.

Hastanede hayatını kaybetti 

Bıçakla ağır yaralanan Gül, kendi imkanlarınla cadde kenarına kadar gelerek yardım istedi. Yoldan geçenler durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri boğazından bıçaklanan kadına ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Ambulans ile hastaneye kaldırılan Gül, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis incelemeye aldı 

 Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı. Polis ekipleri hem yeşillik alanda hem de yol kenarında detaylı çalışma yaptığı görüldü. Polis ekipleri olay hakkında çevredeki vatandaşlardan da bilgi alırken, güvenlik kameralarını da inceleme altına aldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü sürdürülüyor.