Bir kadın daha boğazı kesilerek öldürüldü

Bayburt’ta 1 çocuk annesi kadın, boğazı kesilerek öldürüldü. Saldırgan 1 kişiyi de kalbinden bıçakladı

Bir kadın daha boğazı kesilerek öldürüldü

Kızının yanında boğazı kesilerek öldürülen Emine Bulut cinayeti hafızalardan silinmeden bir kadın daha boğazı kesilerek öldürüldü. Aynı olayda saldırgan bir kişiyi daha kalbinden bıçakladı.

Bayburt'tan gelen son dakika gelişmesine göre bir kadın, henüz belirlenemeyen nedenle bir saldırganın bıçaklı saldırısına uğradı. 45 yaşındaki Zehra Erdemir, boğazı kesilerek yaşamanı yitirdi. Edemir'in öldürülmesi öldürülme şekli nedeni ile Türkiye'yi yasa boğan Emine Bulut cinayetini hatırlattı.

 Bayburt'ta bıçakla saldırdığı kadını öldüren, bir kişiyi ise yaralayan şüpheli gözaltına alındı.

45 yaşındaki kadının boğazını kesti

Vali Nihat Üçyıldız Caddesi'ndeki Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi'ne (KETEM) giden 34 yaşındaki R.Ç.  henüz bilinmeyen nedenden dolayı temizlik görevlisi Zehra Erdemir'i  boğazından vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Buradan kaçarak Bayburt Üniversitesi Dede Korkut Külliyesi'ne gelen R.Ç, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda çalışan 47 yaşındaki Süleyman Alan'ı da  vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak yaraladı.

Güvenlik güçlerince yakalandı 

Üniversitenin güvenlik görevlilerince yakalanan R.Ç, polis ekiplerine teslim edildi. Bayburt Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Zehra Erdemir, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Süleyman Alan'ın tedavisi sürüyor.