Bir müzisyen cinayeti daha! İstek parça çalmayan müzisyeni öldüren şahıs tutuklandı! İfadesi ortaya çıktı

Kadıköy’de istek şarkı çalmadığı gerekçesiyle öldürülen 30 yaşındaki Cihan Aymaz'ı öldüren Mehmet Caymaz tutuklandı. Mehmet Caymaz, müzisyen Aymaz'ı tanımadığını belirterek fadesinde, “Ben bu şahsı öldürmek istemedim” dedi.

Bir müzisyen cinayeti daha! İstek parça çalmayan müzisyeni öldüren şahıs tutuklandı! İfadesi ortaya çıktı

İstanbul Kadıköy’de akşam saatlerinde alkollü olduğu iddia edilen Mehmet Caymaz, rıhtımda şarkı söyleyen Cihan Aymaz ile istediği türküyü çalmadığı gerekçesiyle kavga etmeye başladı.

Kavga sırasında bıçaklanan 30 yaşındaki Aymaz denize düştü. Denizden çıkarıldıktan sonra hastaneye kaldırılan genç yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Müzisyen Cihan Aymaz, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Bir müzisyen cinayeti daha! İstek parça çalmayan müzisyeni öldüren şahıs tutuklandı! İfadesi ortaya çıktı - Resim : 1

SALGIRGAN TUTUKLANDI

Saldırgan şahıs Mehmet Caymaz,  kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Savcılık ifadesinin ardından hakimliğe çıkarılan Mehmet Caymaz "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Bir müzisyen cinayeti daha! İstek parça çalmayan müzisyeni öldüren şahıs tutuklandı! İfadesi ortaya çıktı - Resim : 2

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Saldırgan Mehmet Caymaz, emniyetteki ifadesinde müzisyeni tanımadığını belirterek, "Konu ile alakalı savunmamı karakolda vermek istemedim. Polislerin taraflı davrandığını düşünüyorum. Beni darbettiler. Bu nedenle ifademi savcılık makamında vermek istedim. Ben vefat eden Cihan Aymaz isimli şahsı daha önceden tanımamaktayım. Akşam saatlerinde ben Kadıköy sahile tek başıma gittim. Orada kendim alkol alıyordum. Sahilde bir grup genelde saz ve org ile müzik çalmaktadır. Dün de bu şahıslar oradaydı. Cihan Aymaz isimli şahıs da müzik çalan grubun içerisindeydi. O esnada ben şahıslara seslenerek müzik çalmalarını istedim. Bu isteğimin üzerine karşıda bulunan müzik çalan grup bana bağırmaya başladı. Ben şahısların yanına doğru gidince beni tehdit etmeye başladılar. Dosyada tanık olarak ifade veren şahıslar aslında Cihan isimli şahsın arkadaşlarıdır. Birlikte müzik yaparlar. Bu grup 5 kişiydi ancak içlerinden 3'ü beni tehdit ettiler. Beni 'seni linç ederiz' şeklinde defalarca tehdit ettiler. Ben herhangi bir karşılık vermedim" dediği öğrenildi.

"BEN BU ŞAHSI ÖLDÜRMEK İSTEMEDİM"

Caymaz'ın ifadesinin devamında şu ifadeleri kullandı:

"Sonrasında bu şahıslar bir anda benim üzerime doğru hamle yapıp bana vurmaya başladılar. Ben karşımda 3 kişi olması nedeni ile yanımda taşıdığım bıçağı cebimden dışarıya çıkardım. Üzerime doğru gelen şahıslara doğru bir defa savurdum. Bu savurma sonucu şahsın darbe alıp almadığını bilmiyorum. Aramızda arbede yaşandı. Arbede sonucu olay nedeni ile adını öğrendiğim Cihan isimli şahıs denize düştü. Diğer şahıslar bana saldırmaya devam ederken ben kavgayı bırakıp denize atladım. Denizde Cihan isimli şahsı kurtarmaya çalışırken Cihan beni boğmaya çalıştı. Ona rağmen ben Cihan'ı açıktan sahile doğru getirdim. Kıyıda bulunan arkadaşları Cihan'ı denizden çıkarttılar. Arkadaşları bana bıçak gösterip bana hitaben küfür ettiler. Bu şahıslar dosyada bulunan görgü tanıklarıdır. Ben bu şahısların beni bıçaklayacağını düşünüp denizden çıkmadım. Sonrasında sahil güvenlik ekipleri gelip beni aldılar. Ben bu şahsı öldürmek istemedim"

Bir müzisyen cinayeti daha! İstek parça çalmayan müzisyeni öldüren şahıs tutuklandı! İfadesi ortaya çıktı - Resim : 3