Bir ‘Sefirin Kızı’ vakası daha! Başrol sağlık sorunları nedeniyle resmen yok!

Show TV ekranında yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi Sefirin Kızı dizisiyle aynı kaderi paylaşıyor. Sevilen dizinin güzel başrol oyuncusu yeni bölümde sağlık sorunları nedeniyle resmen olmayacağını duyurdu!

 Bir ‘Sefirin Kızı’ vakası daha! Başrol sağlık sorunları nedeniyle resmen yok!

Cumartesi günlerinin sevilen dizilerinden biri olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi sevenlerini ekrana kilitlemeyi başarıyor. Cumartesi Günü Gönül Dağı dizisiyle aynı günde yayınlanan ve Gönül Dağı dizisi karşısındaki rekabetten de başarılı bir şekilde çıkmayı başaran Kuzey Yıldızı ilk aşk dizisinde sevenlerini üzen bir de gelişme yaşandı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi deyim yerindeyse Sefirin Kızı dizisiyle aynı kaderi paylaştı. 2020 yılında başlayan dizi ikinci sezonunda da başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor.

Güzel oyuncu Aslıhan Güner yeni bölümde yok! Peki neden?

Yeni bölümde neredeyse hiç yer almayan Başrol olan güzel oyuncu Aslıhan Güner merak konusu oldu. Sosyal medyada da sürekli araştırılan ve kendisine yöneltilen sorular üzerine güzel oyuncu sevenlerinin yüreğine su serpti. Ancak setlere ne zaman döneceği ise hala merak konusu.

Güzel oyuncu Aslıhan Güner Hasta olduğunu ve bu sebepten dolayı sette olmadığını açıkladı. Ancak hastalığıyla ilgili olarak herhangi bir bilgi paylaşımında bulunmadı.

Güzel oyuncu Aslıhan Güner açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Çok şükür iyiyim. İki haftadır yaşamış olduğum rahatsızlıklarla ilgili tedavim iyiye dönük sonuç veriyor. Bu süreçte hem yönetmenim, hem yapım ekibimiz, hem de ekip arkadaşlarımın desteğiyle iyileşme sürecim şükür daha iyiye gidiyor.. Güzel dualarınız için teşekkür ediyorum.. İşimin başındayım çok çok teşekkürler, sevgiler. Kuzey Yıldızı İlk Aşk”

 Bir ‘Sefirin Kızı’ vakası daha! Başrol sağlık sorunları nedeniyle resmen yok! - Resim : 1