Bir sen eksiktin. Balkanlar üzerinden çok fena gelecek. Tarihi de var, Türkiye etkilenecek

Türkiye için yeni bir hava durumu uyarı yapıldı. Bu kapsamda hafta sonu Balkanlar üzerinden yeni bir soğuk hava dalgası geliyor. Ülkenin büyük bir kesimini etkilemesi beklenen soğuk ve yağışlı hava için, “Bir sen eksiktin” yorumları yapıldı.

Bir sen eksiktin. Balkanlar üzerinden çok fena gelecek. Tarihi de var, Türkiye etkilenecek

Mayıs ayında Türkiye, yağışlı ve soğuk havaların etkisine girdi. Özellikle sıcaklıklar mevsim normallerinin altına inerken yeni bir soğuk dalgası Türkiye’ye gelecek. Bu kez soğuk hava dalgası, Balkanlar üzerinden Türkiye’ye giriş yapacak.  

Hafta sonu ( 4 Mayıs Cumartesi  - 5 Mayıs Pazar) havanın daha soğuk ve daha yağışlı olması bekleniyor. Soğuk ve yağışlı havanın batı-kuzey ve iç bölgeler başta olmak üzere yurdun büyük bölümünü etkileyeceği kaydedildi.

Bir sen eksiktin. Balkanlar üzerinden çok fena gelecek. Tarihi de var, Türkiye etkilenecek - Resim : 1

"HAFTA SONU BALKANLAR ÜZERİNDEN SOĞUK VE YAĞIŞLI HAVA GELİYOR"

Bu konuda Meteoroloji Bey isimli hesaptan yapılan paylaşımda, “Hafta sonu Balkanlar üzerinden daha soğuk ve yağışlı hava geliyor. Batı-kuzey ve iç bölgeler başta olmak üzere yurdun büyük bölümü etkilenecek” ifadelerine yer verildi.Bir sen eksiktin. Balkanlar üzerinden çok fena gelecek. Tarihi de var, Türkiye etkilenecek - Resim : 2