Bir tanesine alışmışlardı, sayıları giderek artınca yetkililere seslendiler. Bölgede sokağa çıkmak imkansız hale geldi

Bölgede daha önce bilinen başıboş bir attan sonra giderek sayı artmaya başladı. Trafikte yolu kapatan başıboş atlar, hem yayalar hem sürücüler için tehdit oluştururken kendi hayatlarını da riske atmış oluyorlar. Vatandaşlar, yetkililerin bir an önce bu konuyla ilgilenmesini ve başıboş atlara bir yuva bulunmasını istiyorlar.

Bir tanesine alışmışlardı, sayıları giderek artınca yetkililere seslendiler. Bölgede sokağa çıkmak imkansız hale geldi

Hindistan'da bulunan Kallarheri-Naraingarh yolunun tam ortasında görünen bir terk edilmiş bir at her zaman görülürdü. Ancak yetkililer şimdiye kadar bunu fark etmişe benzemiyordu. Bölgede başıboş hayvanların giderek artması, sadece işe gidip gelenler için bir tehdit oluşturmakla kalmıyor, hayvanların kendisi de yaralanma riski altına giriyorlar. Vatandaşlar, ilgili makamların başıboş hayvanların sorununu değerlendirmesi ve onlara yuva bulması gerektiğini savunuyor.

BÖLGE SAKİNLERİNİ RAHATSIZ EDİYOR

Bölgedeki tüm kamusal alanı tecavüz eden başıboş hayvan, Rohtak'ta rutin bir olay haline geldi. Varlıkları trafiğin hareketini engelliyor ve bölge sakinlerine rahatsızlık veriyor. Yetkililerin bu başıboş hayvanlara karşı bir türlü geçmediği söyleniyor. 

Bir tanesine alışmışlardı, sayıları giderek artınca yetkililere seslendiler. Bölgede sokağa çıkmak imkansız hale geldi - Resim : 1

EN KISA SÜREDE İNCELENMELİ

Evcil köpekler için lisans verme hamlesi memnuniyetle karşılanan bir adımdır. Bununla birlikte, sokak köpeği tehdidini kontrol altına almak için bazı etkili önlemler de alınmalıdır. İki tekerlekli araçları kovalarlar ve bazen yayalara da zarar verirler. Konu en kısa sürede incelenmeli.