Bir taşla koca binayı devirdi: Sosyal medyanın gündemindeki adam konuştu

Malatya Yeşilyurt’ta yıkım işlemlerini yapan firma yetkililerinden 34 yaşındaki Gökhan Kılıç, bir taş atarak 8 katlı binayı yıktı. Videosu sosyal medyanın çok izlenenleri arasına giren Kılıç bir taşın nasıl binayı yıkabildiğine açıklama getirdi.

6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 şehirden Malatya’da da ağır hasarlı binaların yıkım işlemleri devam ediyor.

4 Haziran Salı günü Yeşilyurt ilçesi Bostanbaşı Mahallesi’nde 8 katlı ağır hasarlı bir binanın kontrollü yıkımı için hazırlık yapıldığı esnada ise yıkım işlemlerini gerçekleştiren firma yetkililerden Gökhan Kılıç’ın (34) attığı bir taş sonrası bina büyük bir gürültü ile yıkıldı.

Binanın yıkılma anı çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile kayda alınırken, kentte taşma atmaları ile meşhur Akçadağlılara atıfta bulunarak sosyal medyada paylaşılan video gündem oldu.

Bir taşla koca binayı devirdi: Sosyal medyanın gündemindeki adam konuştu - Resim : 1

BİR TAŞ BİNAYI RAHATLIKLA YIKABİLİR Mİ?

Olayın Salı günü akşam saatlerinde meydana geldiğini aktaran Gökhan Kılıç, ”Bölgede yıkım çalışması yaparken iş makinesinin makası ile binanın kolonlarını kestikten sonra elime bir taş alarak binanın camlarına attım bu da ses dalgalarına neden oldu ve bina yıkıldı. Bu sırada vatandaşlar kayıt almış. Alınan video üzerine de Akçadağlı olduğum yazılarak sosyal medyada paylaşılmış ben Elazığlıyım. Malatya’da yıkım işlemlerimiz sürüyor. Bu tür binalar ağır hasarlı olduğu için korna sesi ile de yıkılabiliyor“ diye konuştu.

Bir taşla koca binayı devirdi: Sosyal medyanın gündemindeki adam konuştu - Resim : 2

Bir taşla koca binayı devirdi: Sosyal medyanın gündemindeki adam konuştu - Resim : 3