Tesisatçı röntgenci! Yaptığı pes dedirtti

57 yaşındaki James Hulme isimli bir tesisatçının müşterilerin tuvaletlerine gizli kamera yerleştirdiği ortaya çıktı. Aynı zamanda sapık tesisatçının incelenen telefonunda çocuklara ve hayvanlara ait pornografik video ile görüntüler bulundu.

Tesisatçı röntgenci! Yaptığı pes dedirtti

57 yaşındaki James Hulme, Nottinghamshire'da bir müşterisinin evine gizli kamera yerleştirdi.
Alt kat tuvaletindeki gizli kamera sistemini fark eden kadın hemen polisleri aradı. Yapılan soruşturmada adamın daha birçok müşterisinin evine gizli kamera yerleştirdiği ve onları izlediği ortaya çıktı.

Tesisatçı röntgenci! Yaptığı pes dedirtti - Resim : 1

Uygunsuz çocuk ve hayvan görüntüleri bulundu

Polis 57 yaşındaki tesisatçının evine baskın düzenledi ve adamın cihazında 302 adet uygunsuz çocuk görüntüsü ve bazı hayvanlarla ilgili korkunç içerikler buldu.
Nottinghamshire Sherwood'dan Hulme, 27 Ekim'de Nottingham Crown Court'ta 12 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Ayrıca James Hulme, bir çocuğun uygunsuz görüntülerini cihazında sakladığı için röntgencilik yapmaktan suçlandı.

Evine kamera yerleştirildiğini fark edip polie ihbarda bulunan kadın, adamın saklandığı Clifton'daki evine gitti. Ancak kadının polisi araması üzerine adam kayıt cihazıyla evden kaçtı. Polis, kısa bir süre sapık tesisatçıyı buldu ve tutukladı.

Kaçarken yakalanan tesisatçı, cinsel ihtiyaçalarını karşılamak için beş veya altı müşterisinini yerleştirdiği gizli kameralardan seyrettiğini kabul etti fakat çocukların uygunsuz görüntülerini sakladığını reddetti.

PC Jonathan Cooper konuyla ilgili şunları söyledi:

"Bu, kendi cinsel tatmini için önceden düşünülmüş bir şekilde hazırlanan ve özel hayatın ihlali sayılan bir durum. Hulme, hayatının geri kalanında bu utançla yaşamak zorunda kalacak. Bu suçlar çok ağır ve kurbanları hiç şüphesiz sonsuza kadar bununla yaşayacak. Umarım bu sonuç röntgencilik yapmaya yönelen diğer kişilere de bir ders olmuştur. Bu mide bulandırıcı video ve görüntülerin her birinin arkasında, dünyanın çeşitli yerlerinde bir yetişkin tarafından cinsel istismara uğrayan savunmasız bir çocuk var. Çocuklar bu istismarın fiziksel ve duygusal etkisini büyüdükçe fark edecekler. Bu, çocuklar üzerinde yıkıcı bir etkiye sahip olabilir ve oluyor. Diğer çocukları aynı kötülükleri yaşamaktan korumak için elimizden geleni yapacağız."