Bir tonluk çelik çaldılar ikincisinde yakalandılar

Bir işyerine gelen hırsızlar 1 ton ağırlığındaki çelik malzemeleri çaldı. Aynı adrese tekrar hırsızlık yapmak için gelen şahıslar polisler tarafından yakalandı. tv100'den Levent Albayrak’ın özel haberi.

Saniyeler içerisinde 30 bin lira değerindeki çelik malzemeyi çaldılar. Aynı adrese tekrar gelen hırsızlar bu kez kaçamadılar.

Görüntülerin adresi İstanbul Ümraniye. Ümraniye Dudullu Organize Sanayi Sitesi’ne gelen hırsızlar bir iş yerine ait çelik malzemeleri gözlerine kestirdiler. Otomobilden inen 4 kişi 1 ton ağırlığındaki çelik malzemeleri otomobillerine yükleyerek olay yerinden kaçtı. Hırsızlar çaldıkları ile yetinmeyerek bir süre sonra aynı otomobille aynı iş yerine geldi. Bu kez hedeflerinde iş yerinin içine girmek vardı. Otomobillerini ara sokağa çektiler, iş yerine doğru harekete geçtiler.

Ancak sanayi bölgesinde devriye atan Ümraniye asayiş ekipleri hırsızları fark etti. Polisler hırsızların peşinden ara sokağa otomobilleri ile girdi, Otomobilin önünü kesti. Hırsızların hareket etmesine izin vermedi, tek tek kelepçeledi. Kısa sürede hırsızları etkisiz hale getiren polis 4 kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan Gürol T.’nin 43, İSA T’nin 15, Alican K.’nin 21 adet hırsızlıktan suç kaydının olduğu belirlendi. Suçlamaları kabul eden hırsızlar tutuklanarak cezaevine gönderildi.