Bir üniversite kampüsünde çıkmadığı kalmıştı... O da oldu. Son derece zehirli canlı, iki bina arasındaki yolda süzülürken görüldü. Acil harekete geçildi

Bir üniversite kampüsünde çıkmadığı kalmıştı. Son derece zehirli canlı, iki bina arasındaki yolda süzülürken görüldü. Onu fark edenler, kimseye zarar gelmemesi için acil harekete geçti.

Bir üniversite kampüsünde çıkmadığı kalmıştı. Son derece zehirli canlı, iki bina arasındaki yolda süzülürken görüldü. Hemen harekete geçildi. Üniversite Polis Departmanı, Memur Daniel Stoddard'ın okulun Bilim ve Teknoloji Binası ile Oditoryum arasındaki yürüyüş yolunda bir yılan olduğu yönündeki ihbara yanıt verdiğini söyledi. Stoddard, yılanı yürüyüş yolundan bazı çalılıklara yerleştirdi. Texas A&M'de biyoloji profesörü olan Charles Watson, yılanı zehirli bir Batı Elmas Sırtlı Çıngıraklı Yılan olarak tanımladı.

"BİR YERE GİTMELERİ GEREKİYOR"

Watson, öğrenci gazetesi The Mesquite'e, "Burada yiyeceklerimiz var, ancak büyük olasılıkla - çünkü tüm inşaatımız var - orada yaşayan tüm hayvanların bir yere gitmesi gerekiyor. Ve muhtemelen inşaattan kaçarken buradan geçen birkaç hayvan göreceğiz." dedi.

SON DERECE ZEHİRLİ 

Watson, çıngıraklı yılanların son derece zehirli olduğunu ancak tehdit edilmedikçe ısırma olasılıklarının düşük olduğunu söyledi. Watson, "İyi aydınlatılmış yollarda kalarak onlardan kaçının ve yürüdüğünüz yere dikkat edin" dedi. San Antonio'daki Texas A&M kampüsü yaban hayatı karşılaşmalarına yabancı değil ; daha önceki olaylar arasında akrepler, yaban domuzları, eşekler ve çakallar da vardı.