Bir Varmış Bir Yokmuş filmi konusu nedir? Bir Varmış Bir Yokmuş filmi oyuncuları kimdir?

Başrolünde Mert Fırat ve Melisa Sözen'in bulunduğu Bir Varmış Bir Yokmuş filmi bu akşam tv'de ekrana geliyor. Kullanıcılar, Bir Varmış Bir Yokmuş filmi konusu nedir? gibi aramalar yapıyor. 2015 yapımı film hakkında detaylar araştırılıyor. Peki, Bir Varmış Bir Yokmuş filmi oyuncuları kimdir?

Bir Varmış Bir Yokmuş filmi konusu nedir? Bir Varmış Bir Yokmuş filmi oyuncuları kimdir?

Mert Fırat ve Melisa Sözen'in başrolünü paylaştığı Bir Varmış Bir Yokmuş filmi bu akşam saat 20:00'de izleyici ile buluşuyor. İlksen Başarır'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin konusu merak ediliyor. Peki, Bir Varmış Bir Yokmuş filmi konusu nedir?  6 Mart 2015'te  vizyona giren film hakkında detaylar araştırılıyor. Bir Varmış Bir Yokmuş filmi oyuncuları kimdir? İşte, Bir Varmış Bir Yokmuş filmi hakkında merak edilen tüm detaylar...

Bir Varmış Bir Yokmuş filmi konusu nedir? Bir Varmış Bir Yokmuş filmi oyuncuları kimdir? - Resim : 1

BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ FİLMİ KONUSU NEDİR?

Filmin konusu şu şekilde; Anaokulu öğretmeni olan Nehir, bir gün tesadüfen bir şarkı dinler ve dinlediği şarkı genç kadını derinden etkiler. Nehir şarkıyı o kadar çok beğenir ki notaların ardından, şarkıyı yapan müzisyenin peşine düşmeye karar verir...

Bir Varmış Bir Yokmuş filmi konusu nedir? Bir Varmış Bir Yokmuş filmi oyuncuları kimdir? - Resim : 2

Bir Varmış Bir Yokmuş filminin devamında; yolun sonundaysa şarkının sahibi olan Ozan'ı bulur. Ama Ozan hayatında yaşadığı derin bir travma yüzünden ve adeta çıkmaz bir sokak gibidir... Bir tarafın kararlılığı ile diğer tarafın bocalamaları arasında sıkışıp kalan bu ilginç aşk hikayesi, acaba mutlu sonlu bir masala bağlanbilecek midir...

BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ FİLMİ OYUNCULARI KİMDİR?

Bir Varmış Bir Yokmuş filminin yönetmen koltuğunda İlksen Başarır oturken, senaryosunu Mert Fırat ve İlksen Başarır kaleme aldı. Filmin başrolünde Mert Fırat ve Melisa Sözen bulunuyor. Bir Varmış Bir Yokmuş filminin oyuncu kadrosu ise Hare Sürel, Mustafa Uzunyılmaz, Judith Lieberman, Onur Şirin, Anıl Altınöz ve Göktay Tosun yer alıyor.

Bir Varmış Bir Yokmuş filmi konusu nedir? Bir Varmış Bir Yokmuş filmi oyuncuları kimdir? - Resim : 4

Mert Fırat kimdir?

Şahabettin Mert Fırat 10 Ocak 1981'de Ankara'da dünyaya geldi. Ünlü oyuncu üniversiteyi, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi tiyatro bölümünde okudu. Fırat, tiyatro, tv ve sinema filmi oyuncusudur. 2000'de trt 1'de yayınlanan Bizim Evin Halleri dizisinde ilk defa tv karşısına geçti. Mert Fırat, asıl tanınırlılığını Binbir Gece dizisinde sağladı. Başarılı oyuncu Fırat, en son 2018'de Her Şey Seninle Güzel filminde oynadı. Ünlü oyuncu 2018'de İdil Fırat ile evlendi.

Bir Varmış Bir Yokmuş filmi konusu nedir? Bir Varmış Bir Yokmuş filmi oyuncuları kimdir? - Resim : 5

Melis Sözen kimdir?

Melisa Sözen 6 Temmuz 1985'te İstanbul'da doğdu. Ünlü oyuncu, Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü'nde okudu. Film ve dizilerin yanı sıra çeşitli tiyatro oyunlarında da oynayan Melisa Sözen, Çemberimde Gül Oya dizisinde Feriha karakterine hayat verdi. 2008'de NTV'de "Dünyayı Kurtaran Kadın" adında bir tv programını sundu. Sözen, Casus Kızlar: Her Şey Nasıl Başladı? adlı filmde "Clover" karakterini seslendirdi.

Bir Varmış Bir Yokmuş filmi konusu nedir? Bir Varmış Bir Yokmuş filmi oyuncuları kimdir? - Resim : 6

Güzel oyuncu, Bir Bulut Olsam adlı filmde  "Narin Bulut" olarak karşımıza çıktı. Şubat dizisinde Sabah ve Yağmur karakterlerine hayat verdi. Melisa Sözen, Kış Uykusu filminde "Nihalé! karakterine hayat verdi. Craft Tiyatro'da sergilenen 'Kalp Düğümü' isimli oyunda oynadı. 2015 senesinde Beş Kardeş dizisinde yer aldı. En son Kırmızı Oda dizisinde "Pamuk" karakteir ile karşımıza çıktı.