Hollywood'un en zenginleri

ABD'li ünlü ekonomi dergisi Forbes, Hollywood'un en çok gelir elde eden oyuncularını açıkladı. İşte en çok kazanan oyuncular...

Ünlü ekonomi dergisi Forbes Hollywood'un en çok kazanan oyuncularını açıkladı. Forbes dergisinin araştırmasına göre; geçen yılın en çok kazanan kadın ve erkek oyuncu sıralaması değişmedi.

'The Rock' lakaplı Dwayne Johnson, 89.4 milyon dolar (536 milyon TL) ile zirvede yer aldı.

BAFTA ödülü sahibi Scarlett Johansson, 56 milyon dolarla (336 milyon TL) 'en çok kazanan kadın oyuncu' oldu. Listenin ilk 10'undaki en dikkat çekici isimler ise Avustralyalı oyuncular oldu.

Geçen yıl kariyerinin en başarılı dönemini geçiren Margot Robbie, 23.5 milyon dolarla (141 milyon TL) en çok kazanan aktrislerde 8'inci sıraya yerleşti. Margot Robbie, bu yıl biyografik-dram türündeki 'Skandal' (Bombshell) filminde sergilediği performansla Oscar adaylığı elde etmişti.

'Thor' rolüyle ünlenen 36 yaşındaki aktör Chris Hemsworth, 76.4 milyon dolarla (458 milyon TL) yılın en fazla kazanan ikinci aktörü oldu. Chris Hemsworth, geçen yıl gişe rekoru kıran 'Avengers' (Yenilmezler) serisinde oynamıştı.