Esra Dermancıoğlu'ndan eski eşine: Arada bir gel

Yapmış olduğu danslarla, vermiş olduğu röportajlarla gündem olan Bir Zamanlar Çukurova'nın Behice'si Esra Dermancıoğlu paylaşımıyla yine gündeme geldi.

Esra Dermancıoğlu'ndan eski eşine: Arada bir gel

Her zaman gündemde kalmayı başaran 52 yaşındaki başarılı oyuncu son yaptığı paylaşımıyla yine magazin gündemine geldi.

Bir Zamanlar Çukurova’nın Behice karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu dizide olduğu gibi yaşam tarzı ve normal hayatta da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Daha önce Armağan Çağlayan’ın youtube kanalına vermiş olduğu röportajlarda hayatındaki yaşanmışlıklarıyla gündem olan Esra Dermnacıoğlu son paylaşımıyla yine gündeme gelmeyi başardı.

Oyuncunun, herkesin merak ettiği ama şimdiye kadar adını bile açıklamadığı eski eşi ve kızı Refia Dermancıoğlu ile olan fotoğrafı büyük ilgi çekti. Esra Dermancıoğlu fotoğrafı, “Çok hoşça kal Refoşumuz :) Memo arada bir gel sana makarna yapayım” notuyla paylaştı.

"Aldatıldım" itirafında bulunmuştu

Geçtiğimiz aylarda Armağan Çağlayan’ın programına katılan Esra Dermancıoğlu, aldatıldığını itiraf etmişti. “Biz bir seyahate gideceğiz. O gece misafirlerimiz gitti, berjerde oturuyoruz” diyen oyuncu, sözlerine şöyle devam etmişti:

“Sen beni aldatıyor musun?’ dedim. ‘Evet’ dedi. Sonra konuştuk, çok da konuştuk. Ardından da boşandık. Şimdi çok tatlıyız. Benim kızımın babası çok da şeker bir adam ama yani sıkılmış...”

İşte o paylaşım…

Esra Dermancıoğlu'ndan eski eşine: Arada bir gel - Resim : 1